Is uw fiets winterklaar?

Is uw fiets winterklaar?

Wij zijn aangesloten bij ANWB Gastvrij. Hét netwerk van fietsvriendelijke bedrijven in Nederland. Heeft u een ANWB Fietspas dan kunt u bij ons gratis uw fiets laten checken op veiligheid en onderhoud. En doet u dat in november dan krijgt u ook nog eens 15% korting op de eventuele reparaties (excl. arbeid), waarover u altijd zelf beslist. Maak een afspraak!

Let op: het is weer tijd voor de ANWB Fietscheck!

Met in november 15% korting op onderhoud voor ANWB Fietspashouders

Vanaf half oktober gaan we volop communiceren over de ANWB Fietscheck.

Met de winter op komst - minder licht en meer gladheid - is het voor fietsers extra belangrijk om op een veilige fiets te stappen. Een fiets met goede verlichting, banden met profiel en goed functionerende remmen, om maar iets te noemen.

Daarom gaan we fietsers in deze periode actief wijzen op de mogelijkheid een ANWB Fietscheck te laten doen bij ANWB Gastvrij Fietsenwinkels én 15% korting te krijgen op onderhoud dat daaruit volgt (alleen voor houders van de ANWB Fietspas en in de maand november).

 

Reminder: wat was ook alweer de ANWB Fietscheck?

De ANWB Fietscheck is een gratis fietsveiligheidscontrole voor houders van de ANWB Fietspas. De check wordt alleen aangeboden door professionele fietsenwinkels die aangesloten zijn bij ANWB Gastvrij. Deze bedrijven checken wielen, banden, spaken, remmen, versnelling, ketting, verlichting en reflectie en vertellen u welk onderhoud verricht zou moeten worden en wat dat kost. U beslist zelf of u het onderhoud uit laat voeren. Daarnaast kunt u voor € 10 uw e-bikeaccu laten uitlezen.

 

De ANWB Fietscheck kan het hele jaar worden gedaan. Maar in maart en november krijgen houders van de ANWB Fietspas 15% korting op het onderhoud dat voortvloeit uit een Fietscheck (exclusief arbeid).

 

Hoe gaat het in z’n werk?

  1. U maakt een afspraak met de deelnemende fietsenwinkel, Vmgfietshuis in dit geval
  2. U brengt de (elektrische) fiets naar de winkel en toont de ANWB Fietspas
  3. Wij controleren de fiets en noteert het benodigde onderhoud en de kosten op het ANWB Fietscheckformulier
  4. U beslist zelf of u dat onderhoud wil laten uitvoeren

 Het netwerk van deelnemende fietsenwinkels groeit. Kijk voor een overzicht op: www.anwb.nl/fietscheck