Kalkhoff Newsletter Juni/Juli 2017

KALKHOFF TOERT: 18 juni E-bikes testen, Zandvoort (NL) Zon, zee en Zandvoort! Het beroemde asfalt van Circuit Zandvoort, met dromerige zeezichten op de achtergrond – een mooiere setting was niet denkbaar voor de e-biketestdag op 18 juni. De talloze bezoekers toonden zich zeer enthousiast over het bezoek van de KALKHOFF Test Truck en over de KALKHOFF Integrale-modellen in het bijzonder. Op het circuit zelf wisten de rijders goed te laten zien wat deze modellen zoal in huis hebben.

Nationaal:

KALKHOFF TOERT: 21-24 juli ZEG-beurs, Keulen

De eerste grote beurs voor modeljaar 2018 staat voor de deur. Van 21 tot 24 juli vindt in Keulen de ZEG-beurs plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang en we kijken er nu al naar uit om iedereen te mogen begroeten. U vindt onze stand op de gebruikelijke plek. Laat u niet alleen verrassen door het nieuwe indrukkende ontwerp van onze stand, maar ook de nieuwe modellencampagne voor 2018. We hebben heel wat hoogstandjes in petto voor u!

KALKHOFF @HOME: 1-7 augustus BIKE EXPO, Cloppenburg

Nog een paar weken en dan beleeft Derby Cycle zijn hoogtepunt van het jaar: de Bike Expo in Cloppenburg. Nationale en internationale dealers kijken uit naar een spectaculaire lancering, dus de spanning loopt op! KALKHOFF komt met een primeur bij de presentatie van de topmodellen uit de serie voor 2018 - maar wat houdt dit precies in? De KALKHOFF Integrale was pas het begin - meer kunnen we niet onthullen. Reken op integratie, veelzijdigheid en iets unieks... Allemaal van KALKHOFF natuurlijk! Uiteraard lanceren we niet alleen de elektrische paradepaardjes, maar ook alle andere modellen voor 2018 – met een uitgebreid aantal testfietsen.

PS: Houd de Kalkhoff website in de gaten voor al het laatste nieuws.