Urban Iki Front mounting block

Prijs
€ 17,50
Merk
Urban Iki
Model
Front mounting block
Type
Kinderstoeltjes

Omschrijving

Urban Iki Front mounting block

Een slim accessoire! Heb je een Urban Iki Front seat gekocht, dan heb je er al een in je bezit. Met een extra Front montage blok zet je makkelijk het fietsstoeltje over van de ene naar de andere fiets. En als je er op gaat zonder je kleintje, dan neem je het stoeltje van de fiets in een paar seconden. Het Front montage blok is voor de montage van uw Urban Iki Front seat en het Urban Iki windscherm.

Dit Urban Iki Front montage blok wordt al standaard meegeleverd wanneer je een Urban Iki Front seat koopt. Wij bieden het aan als een extra accessoire en als een slimme oplossing voor het overzetten van het fietsstoeltje van het ene fiets naar de andere. Zo kan een extra Front montage blok je wat geld besparen. We ontwierpen het zo dat montage is eenvoudig is en door iedereen gedaan kan worden. We hebben een korte video gemaakt om te laten zien hoe makkelijk het is. Het Urban Iki windscherm monteer je samen met het fietsstoeltje op ditzelfde montage blok.

Het Urban Iki Front montage systeem is gemaakt van sterke materialen en is getest en goedgekeurd door TÜV. Daarmee voldoet het aan de strenge Europese EN14344 veiligheidsnormen. Het is ontworpen om op alle fietsen met standaard stuurbuizen met een diameter variërend tussen de 22-28 mm te passen.

Delen