Sparta M10TIon Smart

Van € 2.799,00
Voor € 2.799,00
Vanaf:
Merk
Sparta
Model
M10TIon Smart
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Midgrey
Framehoogte
vanaf 48 cm
Frametype
Dames / Heren
Type versnellingen
Shimano Deore 10-speed
Remmen voor
Hydraulische schijfrem, Shimano 315
Remmen achter
Hydraulische schijfrem, Shimano M315
Verlichting voor
Automatisch
Verlichting achter
Led in de accu geïntegreerd
Accu wattuur
500 Wh
Display
V-ION

Omschrijving

Slim naar je werk fietsen? Of wil je wat langer genieten van je recreatieve tochten? Dat kan met de luxe uitgevoerde M10Ti Smart e-bike. Met de positie van de motor en accu in het midden van de fiets geniet je van optimale stabiliteit. Extra slim is de track-and-trace module met Vodafone verbinding. Activeer het abonnement en je weet altijd waar hij staat.

Met de Smart E-bikes fiets je een heel nieuw tijdperk binnen. Deze slimme E-bike heeft een gps-verbinding die nauwkeurig al je gereden ritten registreert. Met de Smart E-bike zie je ook hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoeveel CO2 je hebt uitgespaard, krijg je een melding wanneer je de accu moet opladen en meer. Bij fabricage heeft de Smart E-bike een simkaart gekregen. Via de Sparta Connect-app activeer je vervolgens je abonnement, waarna je E-bike altijd connected is. Uiteraard zijn alle Smart E-bikes voorzien van een track-and-tracemodule via gps. Fietsdieven zijn dus gewaarschuwd!

De slimme software van het ION® systeem blijft de aandrijving voortdurend verbeteren. In combinatie met de geavanceerde trapkrachtsensor biedt het ION® systeem het hoogst mogelijke rijcomfort. Het ION® systeem bieden wij in in combinatie met voor-, midden- én achterwielmotoren. Zo is er altijd een ION® e-bike die bij jou past.

Accu & Actieradius 500Wh accu

eco 115-145 km
cruise 75-105 km
tour 45-65 km
sport 40-60 km
power 30-60 km

Delen