Sparta M11TIon Smart

Van € 2.999,00
Voor € 2.999,00
Vanaf:
Merk
Sparta
Model
M11TIon Smart
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Black/Yellow
Framehoogte
53 / 57 cm
Frametype
Heren
Type versnellingen
Shimano Alfine 11 speed, Naafversnelling
Remmen voor
Shimano Hydraulische schijfrem
Remmen achter
Shimano Hydraulische schijfrem
Verlichting voor
Automatisch
Verlichting achter
Automatisch
Accu wattuur
500 Wh

Omschrijving

De M11Ti Smart met uitneembare 500Wh accu is de “SUV” onder de e-bikes en speciaal ontwikkeld voor woon-werkverkeer. De fiets is voorzien van een robuust en kwalitatief hoogwaardig frame, stevige brede banden, onderhoudsvriendelijke riemaandrijving en hydraulische schijfremmen. 

Met de Smart E-bikes fiets je een heel nieuw tijdperk binnen. Deze slimme E-bike heeft een gps-verbinding die nauwkeurig al je gereden ritten registreert. Met de Smart E-bike zie je ook hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoeveel CO2 je hebt uitgespaard, krijg je een melding wanneer je de accu moet opladen en meer. Bij fabricage heeft de Smart E-bike een simkaart gekregen. Via de Sparta Connect-app activeer je vervolgens je abonnement, waarna je E-bike altijd connected is. Uiteraard zijn alle Smart E-bikes voorzien van een track-and-tracemodule via gps. Fietsdieven zijn dus gewaarschuwd!

De slimme software van het ION® systeem blijft de aandrijving voortdurend verbeteren. In combinatie met de geavanceerde trapkrachtsensor biedt het ION® systeem het hoogst mogelijke rijcomfort. Het ION® systeem bieden wij in in combinatie met voor-, midden- én achterwielmotoren. Zo is er altijd een ION® e-bike die bij jou past.

 500wh
eco 115-145 km
cruise 75-105 km
tour 45-65 km
sport 40-60 km
power 30-60 km

Delen