Sparta Pick-Up Emotion Deluxe Smart

Van € 1.699,00
Voor € 1.699,00
Vanaf:
Merk
Sparta
Model
Pick-Up Emotion Deluxe Smart
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Black Matt / Icegreen Matt
Framehoogte
53-57 cm
Frametype
Dames
Type versnellingen
Shimano Nexus 7 Naafversnelling
Remmen voor
V-brake, Shimano
Remmen achter
Rollerbrake, Shimano
Verlichting voor
Op batterij
Verlichting achter
Op batterij
Accu wattuur
300 Wh

Omschrijving

De Sparta Pick-up is al jaren dé transportfiets. Met de Pickup DeLuxe F7e heb je alle voordelen van de Pick-up én krijg je heerlijke ondersteuning van de voorwielmotor. Via de handige Smart-module met Vodafone verbinding ben je altijd connected & protected.

Met de Smart E-bikes fiets je een heel nieuw tijdperk binnen. Deze slimme E-bike heeft een gps-verbinding die nauwkeurig al je gereden ritten registreert. Met de Smart E-bike zie je ook hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoeveel CO2 je hebt uitgespaard, krijg je een melding wanneer je de accu moet opladen en meer. Bij fabricage heeft de Smart E-bike een simkaart gekregen. Via de Sparta Connect-app activeer je vervolgens je abonnement, waarna je E-bike altijd connected is. Uiteraard zijn alle Smart E-bikes voorzien van een track-and-tracemodule via gps. Fietsdieven zijn dus gewaarschuwd!

E-bikes met het E-motion systeem zijn veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Onze e-bikes met het E-motion systeem bieden een prettig rijgedrag en een relatief lage prijs. Je kunt het E-motion systeem in onze collectie vinden in e-bikes met een voorwielmotor, of met een achterwielmotor.

De actieradius van je fiets is afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande tabel geeft informatie over de accu-keuze bij deze fiets en de actieradius van de verschillende rijprogramma's:

300Wh

eco 54-108 km
cruise 47-63 km
tour 44-53 km
sport 37-44 km
power 22-34 km

Delen