Batavus Wayz Comfort

Prijs
€ 899,00
Merk
Batavus
Model
Wayz Comfort
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Nee
Kleur(en)
Zwart mat
Framehoogte
48, 53, 57, 61 cm
Frametype
Dames Lage instap
Type versnellingen
Nexus Naafversnelling 7-speed
Remmen voor
Rollerbrake
Remmen achter
Rollerbrake
Verlichting voor
Batavus Aerflow geïntegreerd in de voorvork
Verlichting achter
Op batterij

Omschrijving

Slanke allrounder voor in de stad

De Batavus Wayz Comfort is een aanwinst onder de stadsfietsen. Met de slim weggewerkte handremkabels, automatische kettingspanner en zeven versnellingen is deze stadsfiets een sterke, onderhouds-

vriendelijke allrounder. Dankzij de vering zit je lekker comfortabel en de lage instap maakt opstappen een stuk gemakkelijker. 

Het ranke, slanke frame en de strakke afwerking maken van de Wayz Comfort bovendien een stijlvolle fiets. Perfect voor dagelijks gebruik in de stad.

Slanke uitstraling en nog praktisch ook

Minder zichtbare lasnaden, een uniek reliëf in het nieuwe hydroform frame, een slanke, vernieuwde Aerflow achterdrager met geïntegreerde snelbinders en spatbordbevestiging en handremkabels die direct achter het stuur in het frame verdwijnen. Aan dat alles dankt de Wayz Comfort zijn ranke uitstraling. Bijkomstig voordeel is dat er geen losse kabels in de weg zitten wanneer je jouw Wayz Comfort in een vol fietsenrek plaatst. Deze mooie stadsfiets is er in stijlvol zwart mat. Dames kunnen hiernaast kiezen voor een trendy turquoise variant.

Extra comfort voor een aantrekkelijke prijs

Wie op zoek is naar een fijne, comfortabele stadsfiets met een aantrekkelijke prijs, hoeft niet verder te zoeken. De Wayz Comfort is geveerd, wat hem iets zwaarder maakt dan de gewone Wayz, maar jou aanzienlijk meer fietscomfort oplevert. Ideaal voor dagelijkse ritjes in de stad naar bijvoorbeeld school, werk, sportschool of supermarkt. De kettingkast met automatische kettingspanner is zo onderhoudsvriendelijk, daar hoef je amper naar om te kijken.

Veilige en betrouwbare verlichting

De Wayz Comfort is voorzien van een naafdynamo die zorgt voor betrouwbare verlichting. De unieke Batavus Aerflow koplamp en het bijbehorend achterlicht zijn beide bekroond met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF). Ze schijnen je zelfs in de donkerste winternachten perfect bij.

Delen