Batavus Wayz

Prijs
€ 799,00
Merk
Batavus
Model
Wayz
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Nee
Kleur(en)
Zwart mat
Framehoogte
48, 53, 57, 61 cm
Frametype
Dames Lage instap
Type versnellingen
Nexus Naafversnelling 7-speed
Remmen voor
Rollerbrake
Remmen achter
Rollerbrake
Verlichting voor
Batterij koplamp met aan/uit knop
Verlichting achter
Op batterij

Omschrijving

Slanke uitstraling en nog praktisch ook

Minder zichtbare lasnaden, een uniek reliëf in het nieuwe hydroform frame, een slanke, vernieuwde Aerflow achterdrager met geïntegreerde snelbinders en spatbordbevestiging en handremkabels die direct achter het stuur in het frame verdwijnen. Aan dat alles dankt de Wayz zijn ranke uitstraling. Bijkomstig voordeel is, dat er geen losse kabels in de weg zitten wanneer je jouw Wayz in een vol fietsenrek plaatst. Deze mooie stadsfiets is er in stijlvol zwart mat. Dames kunnen hiernaast kiezen voor een trendy turquoise variant.

Lekker licht en aantrekkelijk geprijsd

Wie een fijne, lichte stadsfiets zoekt met een aantrekkelijke prijs, hoeft niet verder te zoeken. De Wayz is niet geveerd, wat scheelt in gewicht en ideaal is voor de dagelijkse ritjes naar bijvoorbeeld school, werk, sportschool of supermarkt. De kettingkast met automatische kettingspanner is zo onderhoudsvriendelijk, daar hoef je amper naar om te kijken.

Veilig verlicht

De Wayz is voorzien van onze unieke Batavus Aerflow koplamp en bijbehorend achterlicht, beide bekroond met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF). Ze schijnen je zelfs in de donkerste winternachten nog perfect bij.

Delen