Batavus Quip E-go Extra Cargo

Prijs
€ 2.249,00
Merk
Batavus
Model
Quip E-go Extra Cargo
Type
Transportfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Black matt
Frametype
Dames
Type versnellingen
Nexus naafversnelling 7-speed
Remmen voor
Hydraulische schijfrem
Remmen achter
Hydraulische schijfrem
Verlichting voor
Koplamp met aan/uit knop
Verlichting achter
Met aan/uit knop
Type motor
Bosch Active Line middenmotor 40 Nm
Accu wattuur
300 Wh

Omschrijving

Industrieel design

Naast dat het een extreem praktische fiets is, is de Quip ook nog eens bijzonder mooi. Met zijn stoere industriële uiterlijk is het dé ultieme hippe stadsfiets. Elke Quip heeft ook zijn eigen unieke nummer. Dat staat niet alleen mooi, maar heeft ook nog eens een functie. Want als je fiets gestolen wordt is het wel een hele lastige klus om dat te verwijderen.

Veiligheid & Comfort

Ook aan veiligheid is gedacht. De Quip Extra Cargo heeft dikke banden voor extra stabiliteit en dat zorgt ook voor schokdemping. Handig wanneer je over pleintjes fietst met keien. Moet je plotseling remmen voor een voetganger, dan vertrouw je op de hydraulische schijfremmen. De Quip is verder ook handig te parkeren op oneven grond. Met de tweepoot-standaard en met het stuurslot met de Easy Lock Adapter zet je het stuur makkelijk op slot en valt hij niet snel om.

Vervoer wat je wilt

De Batavus Quip Extra Cargo is de pakezel onder de fietsen. Alles wat je wilt vervoeren doe je op de makkelijke verstelbare dragers. Naast alle verschillende tassen en manden die je op de Quip kan plaatsen, is hij ook heel erg geschikt voor kinderzitjes. Je kan de dragers zo bijstellen dat er genoeg ruimte ontstaat. Voor een veilige montage kan je het beste je eigen Batavusdealer vragen om dit te doen.

De kracht van Bosch Active Line

De Quip Xtra Cargo E-go® heeft een moderne Bosch Active Line middenmotor met een vermogen van 40 Nm. Die extra ondersteuning geeft je comfort en is ideaal wanneer je met een volgepakte fiets een heuvel opfietst of onderweg tegenwind hebt. De accu is op het frame van de Quip geplaatst. Hierdoor ontstaat er een goede balans tussen ruime instap en goede gewichtsverdeling. De accu is eenvoudig afneembaar. Je kan bij de Quip Extra Cargo E-go® kiezen tussen een 300Wh- of een 400Wh-accu.

Voor iedereen een Quip

De Batavus Quip Extra Cargo E-go® is er in een heren- en damesvariant en komt in verschillende kleuren.

Delen