Batavus Entree E-Go 7

Prijs
€ 2.399,00
Merk
Batavus
Model
Entree E-Go 7
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Grafiet Glans
Framehoogte
44, 51 cm
Frametype
Dames Lage instap
Type versnellingen
7 Shimano Nexus naafversnelling
Remmen voor
V-Brake
Remmen achter
Rollerbrake
Verlichting voor
Axa Blueline 30 E-Bike
Verlichting achter
Midrange 2
Type motor
E-Motion LE230 voorwielmotor 25Nm
Accu wattuur
300 Wh
Display
Sire

Omschrijving

Entree E-go

De Batavus Entree E-go® 7 is een veilige elektrische stadsfiets met een extra lage instap en ondersteuning tot 25 km/h. De voorwielmotor leent zich bij uitstek voor stadsgebruik. Kies zelf hoe ver je wilt kiezen door zelf de accucapaciteit te bepalen!

Comfortabel fietsen met 7 versnellingen.

De Batavus Entree E-go® is voorzien van een speciaal frame. Hierdoor heeft deze stadsfiets een extra lage instap. Dit is bij uitstek geschikt voor personen die graag makkelijk én veilig willen op- en afstappen. De verstelbare stuurpen zorgt ervoor dat je de ideale zitpositie kan aanhouden om zo comfortabel mogelijk te fietsen.  

Eenmaal onderweg profiteer je van de 7 versnellingen waardoor je altijd in het juiste tempo kan fietsen. En als je plots moet remmen voor een stoplicht, vertrouw je op de krachtige remmen. Een lekke band zal je overigens ook niet snel meer overkomen, want de Batavus Entree is voorzien van stevige anti-lek banden zodat je lekker door kan blijven fietsen! 

Uitgelicht

Lekker laag bij de grond

De Batavus Entree is dé fiets voor iedereen die een fiets zoekt met een lage instap.

 

Met slechts 28 cm is de instap niet zomaar laag, maar extra laag. Dat is niet alleen handig bij het opstappen of afstappen, het is ook nog eens een veilig gevoel dat je snel weer met beide benen op de grond staat als dat nodig mocht zijn. Naast een lage instap, biedt de Entree ook wat meer ruimte bij het instappen. Lager én ruimer dus!

 

Wil je makkelijk en veilig op- en afstappen? Vind jij het belangrijk dat je snel bij de grond kunt als dat een keer nodig is? Dan is de Entree een fiets voor jou. De fiets is verkrijgbaar in zowel een gewone variant als elektrische fiets en heeft bij beide uitvoeringen een extra lage instap van slechts 28 cm.

Lekker laag bij de grond

Elektrische fiets met E-motion technologie

Voor wie van comfort houdt maar liever niet met ingewikkelde displays en softwareprogramma’s te maken heeft, is de E-motion technologie ideaal. Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken en je kunt kiezen uit vijf ondersteuningsstanden.

Elektrische fiets met E-motion technologie

Delen