Batavus Mambo deluxe

Prijs
€ 1.099,00
Merk
Batavus
Model
Mambo deluxe
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Nee

Omschrijving

Ontdek samen de wereld met je kleintje(s). Deze familiefiets is ontworpen met jouw behoeftes als ouder in het achterhoofd. Door de stevige tweepootsstandaard en het stuurslot blijft de fiets super stabiel staan terwijl jij eenvoudig kinderen, bagage en meer op- en aflaadt. Veilig, comfortabel en modulair: deze fiets heeft alles wat het leven van jou als ouder gemakkelijker maakt.

Jouw betrouwbare familiefiets

Bij het ontwerp van deze fiets is aan alles gedacht. Het sterke frame is zo ontworpen dat deze fiets extra gewicht aankan. Maar liefst 150 kilo voor de hele fiets. De achterdrager kan een gewicht tot 35 kilo aan. Deze alleskunner verrijk je met meerdere accessoires tegelijkertijd. Een kinderzitje voor- en achter, fietstassen en een mandje om extra bagage in mee te nemen. Door het design blijft de Mambo wendbaar en compact. Deze fiets maakt het leven van ouders gemakkelijker in alle opzichten.

 

Even me-time en een avondje lekker op stap? Met het MIK HD systeem wissel je eenvoudig tussen accessoires. Kinderzitje eraf en klaar om de stad in te gaan. 

En fietsen je kinderen zelfstandig? Dan tover jij de Mambo in een handomdraai om in een moderne stadsfiets. Hierdoor pas je de fiets eenvoudig aan op jouw levensfase.

 

Uitgelicht

Extra stabiel door tweepootsstandaard

Door de tweepootsstandaard blijft je fiets beter staan wanneer deze extra gewicht draagt. Kind(eren) en bagage in- en uitladen wordt hierdoor extra gemakkelijk.

Extra stabiel door tweepootsstandaard

Extra ruimte tussen het kinderzitje en het zadel

Door de extra ruimte tussen het kinderzitje en het zadel stap je gemakkelijk én veilig op en af.

Extra ruimte tussen het kinderzitje en het zadel

Een echte pakezel

Deze fiets is ontwikkeld om extra gewicht op mee te nemen. Een kinderzitje voor- en achter, fietstassen en een mandje om extra bagage mee te nemen? Dat is voor deze alleskunner geen probleem.

Een echte pakezel

Eenvoudig wisselen tussen accessoires

Het MIK HD systeem maakt het eenvoudig om accessoires te wisselen. Kinderzitjes bevestig en verwijder je in een handomdraai. Zo maak je van je familiefiets eenvoudig weer een moderne stadsfiets en andersom.

Eenvoudig wisselen tussen accessoires

Pluspunten

  • De stevigste tweepootsstandaard in zijn soort
  • Pedalen met anti-slip: ook met regen en in de herfst fiets je veilig weg.
  • Stabiel parkeren en je bagage in- en uitladen met het stuurslot; wel zo veilig
  • Door de dynamische ViZi verlichting (voor- en achter) ben je altijd goed zichtbaar

Delen