Batavus PACKD E-Go Plus Heren

Prijs
€ 2.199,00
Merk
Batavus
Model
Batavus PACKD E-Go Plus Heren
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Zwart | Camel
Framehoogte
49 | 55 | 61 cm
Frametype
Heren
Type versnellingen
7 nexus naafversnelling
Remmen voor
Rollerbrake
Remmen achter
Rollerbrake
Verlichting voor
Koplamp met aan/uit knop
Verlichting achter
met aan/uit knop
Type motor
E-Motion Performance 60 Nm
Accu wattuur
400 Wh
Display
Sire-E

Omschrijving

PACKD E-go® Plus

5 JAAR GARANTIE! Batavus verlengt tijdelijk de garantie op de PACKD E-go Plus van twee naar maar liefst vijf jaar. Ook op de batterij, motor en het display. Je profiteert t/m 30 juni 2023 van deze aanbieding.

 

Ga extra comfortabel op pad met de PACKD E-go®. Met deze elektrische transportfiets kom je niet alleen goed voor de dag, maar neem je ook gemakkelijk al je spullen mee. Plaats eenvoudig al je spullen op de voor- en achterdrager. De geïntegreerde snelbinders zorgen ervoor dat je tassen niet omvallen. Ga vervolgens op pad. Harde wind of zonneschijn, met de natuurlijke trapondersteuning zoef je veilig en moeiteloos door de stad. Eenmaal op je bestemming parkeer je de elektrische fiets moeiteloos met de dubbele standaard en de stuurblokkering.

PACKD E-go® plus. Dé elektrische transportfiets.

De PACKD E-go® plus is de ultieme elektrische transportfiets voor in en rondom de stad. Zware tassen neem je eenvoudig mee met de stevige voor- en achterdragers. Plaats gemakkelijk een fietskrat, tas of mand op de voordragers en plaats je andere tas op de achterdrager. De ingebouwde snelbinders zorgen er vervolgens voor dat al je tassen blijven staan. Aangekomen op je bestemming parkeer je de transportfiets eenvoudig met de tweepootstandaard. Het stuurslot zorgt ervoor dat je fiets met de spullen voorop de voordrager stevig blijft staan.

Heb je alle spullen op de transportfiets? Fiets vervolgens soepel weg. Ervaar een stabiele ligging op de weg en krijg een natuurlijke elektrische ondersteuning tijdens het fietsen. Heuvel- of vlaklandschap, wind of tegenwind, de extra krachtige middenmotor brengt je altijd vooruit. Om op tempo te blijven, heeft deze transportfiets zeven versnellingen. Of je nu veel lange of korte tochten gaat maken, voor beide gevallen heeft de PACKD E-go ® een geschikte accu. Kortom de PACKD E-go® is de ultieme elektrische transportfiets voor jou.

 

Delen