Haibike SDURO Trekking 4.0

Prijs
€ 2.799,00
Merk
Haibike
Model
SDURO Trekking 4.0
Type
MTB
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Grey
Frametype
Heren
Type versnellingen
Shimano, Deore M6000, Rapidfire, 10 speed derailleur
Remmen voor
Shimano, MT200, 180 mm, 2-piston schijfrem
Remmen achter
Shimano, MT200, 160 mm, 2-piston schijfrem
Type motor
Yamaha, PW-ST System, 250 W, 70 Nm, 25 km/h
Accu wattuur
500 Wh
Display
Yamaha, Side Switch, 1.7" LCD, 7 functions

Omschrijving

De SDURO Trekking 4.0 heeft alles wat je nodig hebt, of het nu voor korte trips in de stad is of voor uitgebreide tochten op het platteland. Met de Yamaha PW-ST motor accelereer je soepel en krachtig. Een drievoudig sensorsysteem garandeert constante en optimale ondersteuning onder alle omstandigheden. Dus waar wacht je op?

De Belgische  ‘Bike of the Year by VAB’-verkiezing heeft aan de Haibike Sduro Trekking 4.0 het brons uitgereikt met het volgende juryrapport: 

‘Door zijn knappe en sportieve uiterlijk, springt deze E-bike in het oog. Eens onderweg word je verrast door het makkelijke rijgedrag en zijn vlotte acceleratie.’ 

Met de SDURO Trekking 4.0 heb je een e-bike die alles heeft wat je zou willen, ongeacht of je de e-bike gebruikt voor de korte of lange afstanden. De Yamaha PW-ST motor geeft je voldoende power om op een goed tempo door te blijven fietsen. Het systeem is voorzien van maar liefst 3 sensoren die regelen dat jij de ondersteuning krijgt die je- seconde na seconde- van je e-bike mag verwachten.  

Delen