KOGA Vectro S10 '23

Van € 4.299,00
Voor € 3.654,15
15% korting op alle derailleurs zonder inruil. Uitsluitend op VMG voorraadmodellen.
Merk
KOGA
Model
Vectro S10 '23
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Clay Grey High Gloss / Dover White High Gloss
Framehoogte
53, 56, 59, 62 cm
Frametype
Lage instap / Hoog
Type versnellingen
Shimano Deore 1x11-speed schakelgroep
Type motor
Shimano middenmotor EP600
Accu wattuur
500 Wh

Omschrijving

VECTRO S10

De KOGA Vectro S10 is de ultieme e-bike voor lange afstanden, waarbij je vergeet dat je op een elektrische fiets rijdt. De accu is achter zadelbuis geplaatst, daardoor ligt het zwaartepunt centraal en hoefden we de framebuizen niet onnodig te verstevigen en te verzwaren. Het resultaat is een stijvere, lichtere en stijlvolle e-bike, boordevol slimme innovaties. De Vectro S10 is uitgerust met de 85Nm krachtige Shimano STEPS EP6 motor en Shimano Deore schakelgroep. Alles om jou het ultieme fietsplezier te bieden!
Voordelen:
  • Supersmooth welded frame, met accu direct achter de zadelbuis geplaatst

KOGA Feathershock 2.0 voorvork en 50mm brede banden zorgen voor meer comfort

  • Kantelbaar zadel, zodat het verwisselen van de accu eenvoudig gaat
  • Makkelijk bereikbare laadplug
  • Shimano Deore 1x11-speed schakelgroep
  • Shimano Steps EP600 motor, 85Nm
  • Keuze uit twee accu’s: 500 of 630Wh
WAT MAAKT DEZE SERIE UNIEK?

De accupositie zorgt voor een geheel nieuwe ervaring. Het frame hoeft niet onnodig verstevigd en verzwaard te worden, met als resultaat een fiets met ranke framebuizen die bovendien lichter en stijver is in vergelijking met een e-bike waarbij de accu in de onderbuis is geplaatst. Een groot voordeel van de Shimano STEPS EP6 motor is dat je nauwelijks weerstand voelt wanneer je zonder ondersteuning fietst. Ook boven de 25 km/uur voel je geen weerstand. Al deze innovaties maken de Vectro een lichte en sportieve e-bike die er bovenal uitziet, fietst en voelt als een gewone fiets. Een fiets waarmee je moeiteloos lange afstanden rijdt en waardoor je vergeet dat je op een e-bike fietst. Het is de perfecte toerfiets.

 Welke Vectro past bij mij?Wat maakt deze serie uniek?

WELKE VECTRO PAST BIJ MIJ?

De Vectro serie bestaat uit drie verschillende modellen: De S30, S20 en S10. Als je op zoek bent naar een comfortabele e-bike met onderdelen als Shimano Deore en Steps EP6 motor, dan is de Vectro S10 wat voor jou.

Wil je toch liever een sportiever model? Dan is de Vectro S20 precies wat jij zoekt. De e-bike beschikt over dezelfde Shimano Steps EP6 motor en heeft een Shimano XT/SLX schakelgroep. Deze uitvoering heeft ook een ander stuur en zadel, voor een sportieve zitpositie.

De Vectro S30 is tot slot afgemonteerd met een Shimano Alfine 11-speed versnellingsnaaf en beschikt over een onderhoudsarme en betrouwbare Gates riemaandrijving.

Herenfiets of damesfiets

De 3 Vectro modellen zijn allen beschikbaar in een herenfiets variant met framebuis aan de bovenkant en een damesfiets variant met een lage instap. Om de stabiliteit te garanderen is deze damesfiets variant voorzien van een extra framebuis die parallel loopt aan de onderbuis.

Delen