Multicycle: Nieuwe collectie & merkuitstraling

Multicycle: Nieuwe collectie & merkuitstraling

17-07-2018

2018 staat in het teken van verbetering bij Multicycle. Niet alleen de complete collectie, maar ook de complete merkuitstraling wordt vernieuwd.

Eind augustus presenteren wij een compleet nieuwe collectie toerfietsen en e-bikes. Door 40 jaar ervaring vanuit Multicycle te combineren met een kennisinjectie vanuit ons moederbedrijf Kross, zijn wij in staat om een vernieuwde lijn fietsen te presenteren. Multicycle is de afgelopen 1,5 jaar sterk ontwikkeld en daarbij hoort een nieuwe merkuitstraling. Hieronder leest u meer over deze ontwikkelingen.

Een evolutie in de fietswereld
2018 staat in het teken van verbetering bij Multicycle. Niet alleen de complete collectie, maar ook de complete merkuitstraling wordt vernieuwd. Dit is een uitdagend proces geweest. Binnen tien maanden hebben wij de nieuwe collectie én uitstraling opgezet. En met succes, want het zijn fietsen waar we meer dan trots op zijn.

De fietsen die wij hebben ontworpen zijn perfect voor de actieve fietsliefhebber die kiest voor kwaliteit. Maar ook de forens kan zijn hart ophalen. Door de combinatie van frisse kleuren en een perfecte afwerking, zijn onze nieuwe fietsen ook geschikt voor de functionele fietser.

Hoogwaardig Nederlands Vakmanschap
De nieuwe e-bikes en toerfietsen zijn afgewerkt met de allerbeste onderdelen. Zo werken we samen met Brose, Gates, Vredestein, SuperNova, Ergo-Tec en nog vele andere prominente Europese merken. Door te kiezen voor kwaliteit én bewezen techniek, worden de nieuwe toerfietsen en e-bikes niet alleen mooi, maar ook zeer betrouwbaar. Onze nieuwe modellen kenmerken zich door hun vernieuwde stabiliteit, optimale motorsystemen en de bekende assemblage kwaliteit van de monteurs uit Ulft. Ze zijn afgewerkt met prachtige details, maar die blijven nog even geheim!

Duidelijke collectie, snellere levertijden
Ook hebben we er voor gekozen om de modelvarianten te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe e-bikes en toerfietsen een kortere levertijd hebben. Op dit moment hebben we meer dan 180 dealers.