Shimano Steps E6100

Shimano Steps E6100

Of de e-bike nu wordt gebruikt als een praktische en kostenbesparende vervanging van de auto, of voor recreatieve en gezonde buitenactiviteiten, SHIMANO heeft een groot aantal nieuwe SHIMANO STEPS-technologieën ontwikkeld om e-bike ritten naar een nog hoger niveau te tillen.

Best beoordeelde fietsen van de ANWB e-bike test afgemonteerd met SHIMANO STEPS

de ANWB kampioen voerde de grootste e-bike test van Nederland uit. Er werden 20 toerfietsen aan de tand gevoeld door 120 testrijders. De Sparta M8s LTD met de SHIMANO STEPS E-6000 middenmotor werd testwinnaar met een 8,3 als eindoordeel. Runner up was de Stella Livorno Steps (8,1) gevolgd door de B'Twin Elops 940 E (7,8) ook afgemonteerd met SHIMANO STEPS.

SHIMANO STEPS CITY
Het intelligente, stille en gebruiksvriendelijke e-bike-systeem. Spring op je e-bike en voel de zon die door de bomen op je gezicht schijnt. Je bruist van energie. Op één acculading kun je dagenlang door de stad fietsen. Als je haast hebt om op tijd bij je vrienden te komen, geeft SHIMANO STEPS je net dat beetje extra. Je fietst naar je werk en gaat zonder enige moeite alle files voorbij.

SHIMANO STEPS MTB
Het intuïtieve e-MTB-systeem voor ultieme fun en vrijheid.
Met SHIMANO STEPS MTB ga je sneller en kom je verder, maar werk je toch nog gewoon aan je conditie en je skills. Voor de offroadfans onder ons. Jaag over bospaden of heuvelruggen en adem de vrijheid. Met SHIMANO STEPS MTB klim je zonder moeite. Lichtgewicht en dus makkelijk te hanteren.