VMG Fietshuis komt met eigen label fietsmerk: VMGFietsen

VMG Fietshuis komt met eigen label fietsmerk: VMGFietsen

"We zijn een fullservice fietsbedrijf met kwaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel. We geven duidelijk en eerlijk advies en mocht er iets zijn dan staat onze deur altijd open." Maurice Verdaat windt er geen doekjes om. Hij is trots op zijn 2 VMG Fietshuizen in Veldhoven en Eindhoven.

VELDHOVEN - De 2e zaak in Eindhoven werd in januari 2016 geopend in het pand aan de Bisschop Bekkerslaan 6. VMG Fietshuis in Veldhoven bestaat al 8 jaar aan de Heemweg 2 opvallend gelegen (entree van het Winkel Centrum) en niet te missen.
Het pand in Veldhoven was van oudsher autodealer van Seat, Skoda en Honda. "Maar", zegt Verdaat: "Maar ook nu weer een professioneel bedrijf en een volwaardige fietswinkel! Met allemaal topproducten en dealer van onder meer Sparta, Kalkhoff, Eigen Label VMG Fietsen, Multicycle en Qwic. Evenzo vertegenwoordigen wij het Duitse Topmerk 'Mountainbike Haibike'. Met normale en met elektrische trapondersteuning! Nieuw is, dat we vanaf januari dit jaar, ons eigen label fietsmerk 'VMGFietsen' hebben toegevoegd! Een topproduct! In onze beleving de beste", aldus Verdaat.
"Gaandeweg dit jaar hebben we ons assortiment uitgebreid. Met diverse specificaties en kleuren. De laatste toevoeging is een E Bike met middenmoter in combinatie met een automatische/traploze versnellingsnaaf 'Nuvincy', met reeds een gemonteerde zwaardere batterij van 13 Wh. voor 2.299,00 euro. Meerprijs van 200,00 euro mogelijk met 17.5 Wh 623 Ah. Batterijen met een grote capaciteit en met kwalitatief hoogwaardige cellen. Tijdens dit introductiejaar 2018, worden 'VMGFietsen' aangeboden met 10% korting en 1 jaar volledige casco verzekering. Vraag naar de voorwaarden. Een uniek aanbod wat verder niemand aanbiedt", verzekert Verdaat.


"Onze merken zijn in de laatste 5 jaar ook prijswinnaars geweest met diverse typen/modellen bij de diverse E Bike testen. Zoals bij de ANWB, Telegraaf, Fiets Actief, Plus Magazine en de Tuff in Duitsland, enzovoorts! Wij hebben open en toegankelijke werkplaatsen, waar alle merken en types fietsen kunnen worden gerepareerd. U kunt bij 'VMG Fietshuis' ook terecht voor allerlei fietsaccessoires en toebehoren."
"Bij de VMG Fietshuizen kunt ook nog steeds terecht voor een gewone fiets en zelfs gebruikte fietsen. We zijn erg succesvol en blijven elk jaar groeien. Daarom zijn we ook op zoek naar kwalitatief goede nieuwe aanvullende medewerkers voor onze beide vestigingen. We hebben een groot werkaanbod en verkopen steeds meer. We nodigen iedereen van harte uit om eens kennis te komen maken met onze fietsen", besluit Verdaat.