Artikel in het ED! VMG Fietshuis, al ruim 9 jaar actief in de fietsbranche!

Artikel in het ED! VMG Fietshuis, al ruim 9 jaar actief in de fietsbranche!

10-08-2019

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken in de regio Veldhoven en Eindhoven. Steeds meer mensen in de regio stappen op een e-bike. De elektrische tweewieler is een aantrekkelijke investering. Eén die we niet slechts gebruiken om van A naar B te komen, maar ook van stal halen voor fietsplezier.

Specialist in de regio

VMG Fietshuis is een fullservice fietsbedrijf met kwaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel. VMG geeft een duidelijk en eerlijk advies en mocht er iets zijn dan staat de deur altijd open. “ Maurice Verdaat windt er geen doekjes om en is trots op zijn twee VMG Fietshuizen in Veldhoven en Eindhoven.

De 2de zaak in Eindhoven werd in januari 2016 geopend in het pand aan de Bisschop Bekkerslaan 6. VMG Fietshuis in Veldhoven bestaat al acht jaar aan de Heemweg 2 opvallend gelegen (entree van het Winkel Centrum) en niet te missen. Met allemaal topproducten en dealer van onder meer SpartaKalkhoffFree Bike, eigen Label VMG Fietsen en Qwic. Evenzo vertegenwoordigen wij de Duitse Topmerken “Mountainbike Haibike en FOCUS”. Met normale en met elektrische trapondersteuning!

Eigen Label

Ook heeft Verdaat inmiddels ruim 1.5 jaar het eigen label fietsmerk:
“VMGFIETSEN” Met midden en Frontmotoren!
VMG heeft inmiddels een ruime collectie fietsen, met diverse specificaties en kleuren. Onder andere een E Bike met midden motor in combinatie met een automatische/traploze versnellingsnaaf “NUVINCI”, met reeds een gemonteerde zwaardere batterij van 13 Wh.

“VMG heeft een uniek aanbod wat verder niemand aanbiedt”, verzekert Verdaat.
Zeker met ons huidige inruilaanbod; bij inruil van een fiets heb je al een midden motor fiets met een 468wh batterij en hydraulische remmen voor een bijbetaling van €. 1.799,00!!

Prijswinnaar

Onze merken zijn in de laatste 5 jaar ook prijswinnaars geweest met diverse typen/modellen bij de diverse E Bike testen. Zoals bij de ANWB, Telegraaf, Fiets Actief, Plus Magazine en de Tuff in Duitsland etc. En wij hebben met de Sparta M8B de e-bike van het jaar in huis! Onze werkplaatsen zijn open en toegankelijk waar alle merken en types fietsen kunnen worden gerepareerd. U kunt bij “VMG FIETSHUIS” ook terecht voor allerlei fietsaccessoires en toebehoren.

Sparta M8B
Sparta M8B © VMG Fietshuis

Totaal assortiment

Alhoewel het aantal e-bikes nog steeds toeneemt, bij de VMG Fietshuizen kunt ook nog steeds terecht voor een gewone fiets en een goede gebruikte fiets. Verdaat: We zijn erg succesvol en blijven elk jaar groeien. Daarom zijn we ook op zoek naar kwalitatief goede nieuwe aanvullende medewerkers voor onze beide vestigingen. We hebben een groot werkaanbod en verkopen steeds meer.