En danseuse

En danseuse

26-10-2019

Zuid-Limburg; plaats van bourgondisch leven en plaats waar de tijd gewoon even stil lijkt te staan. Fietswalhalla en bedevaartsoord voor wielrenners. Ieder op hun manier. Velen van hen, met name zij die niet afkomstig zijn uit dit prachtige stukje Nederland, zijn vaak alleen bekend met wegen en beklimmingen die ze kennen van de ANWB- of VVV-routes, of desnoods van de Amstel Gold Race.

En zelfs dan al raken ze verliefd op ons landschap. Maar wat als er nu eens routes bestonden over wegen en beklimmingen die niet alom bekend zijn? Verstopte holle wegen en geitenpaadjes aan gruwelijke stijgingspercentages waar je hooguit een inlander zijn of haar hond ziet uitlaten? Dan moeten ze toch wel stapelverliefd worden?

En echt waar. Ook deze verstopte wegen en beklimmingen zijn prima op een (race)fiets te doen. En met de E-bikes van tegenwoordig is er voor iedereen de mogelijkheid om Zuid-Limburg van zijn aller, aller beste kant te laten zien.

En danseuse Limburg maakt routes op maat, op jouw manier. Voor jezelf, voor je fietsvrienden of voor collega’s. Of je nu gaat wielrennen of dat je met de e-bike komt. Aan jouw wensen wordt ruimschoots voldaan! En danseuse Limburg vraagt voor het maken van een persoonlijke route een vrijwillige bijdrage. In ruil hiervoor ontvang je een prachtig pakket dat garant staat voor voorpret!

Dagelijks zakken vele Nederlanders af naar Zuid-Limburg om hier te fietsen. De Cauberg, Keutenberg en de Eyserbosweg worden structureel in de route opgenomen. Vaak ook wordt er een lus van de Amstel Gold Race gefietst. Of desnoods (een deel van) de Mergelland route. Prachtige, goed aangegeven route’s, met vele (letterlijke) hoogtepunten. Limburg op zijn mooist. En dat iedere keer weer.

Dit is echter slechts gedeeltelijk waar. Limburg is nog veel mooier dan wat je in bovenstaande route’s te zien krijgt! En danseuse Limburg kan je echt de allermooiste plekjes van Limburg laten zien, met daarin de allermooiste beklimmingen. Routes op jou/jullie maat. Met de hoogtemeters en de afstand die jij en je vrienden kiezen. Je fietst over wegen en beklimmingen waar je nog nooit eerder bent geweest. Eerlijk waar!

Bron: https://endanseuse.nl/