Jubileum Familie Verdaat

08-10-2020

Op 13-09-2020 hadden wij bij VMG Fietshuis wat te vieren! Coen Verdaat 60 jaar en Maurice Verdaat 25 jaar in de mobiliteit. Dat is natuurlijk een feestje waard!

Coen Verdaat Grondlegger van het huidige VMG Fietshuis /Verdaat E.H.V Noord, is in de jaren 60 begonnen in de automotive branche bij Bols en Kooyman. Naast Coen hebben er ook zijn broers Toon en Jo er gewerkt. Toon en Coen zitten samen 60 jaar in de mobiliteit na Bols en Kooyman zijn ze ieder zijn eigen weg gegaan om later samen een autobedrijf te starten in Knegsel. Na jaren samen gewerkt te hebben zijn ze hun eigen weg gegaan, Coen bleef in Knegsel en Toon ging naar Hapert. Na vele jaren inzet lukte het Coen om in 1986 zijn dealershap voort te zetten in Veldhoven. Dit ging zo goed dat hij in 1994 een nieuw pand opende op de Heistraat in Veldhoven. Een jaar later in 1995 ging een lang gekoesterde wens van Coen in vervulling, zoon Maurice en liefhebber van automotive kwam na een gedegen opleiding in de verenigde staten in de zaak. Coen is een echte ras ondernemer en samen met Maurice hebben ze het bedrijf verder uitgebouwd tot Dealerschap van Seat /Skoda er werden bedrijven opgericht o.a Seat dealerschap op de Pisanostraat. In 2010 heeft dit geleid tot de oprichting van (VMG) VERDAAT MOBILITY GROUP. Hiermee werd ook de weg ingeslagen naar elektrische mobiliteit.

Elektrische Fietsen, scooters, scootmobielen, 45 km auto’s, Coen ging hiermee zo aan de slag dat hij zijn eigen label de VMG fiets heeft ontwikkeld. Omdat er niets zo veranderlijk is in de automotive is er op een gegeven moment besloten om de autobranche te verlaten en samen met zoon Maurice verder te gaan in het Tweewielerbedrijf .

Ook nu weten de klanten de weg te vinden naar onze showrooms in Veldhoven en Eindhoven waar we onze hoogwaardige merken en beschikken over een eigen gespecialiseerde werkplaats!