KOGA E-NOVA EVO PT PRO ALS ’BEST GETEST’ DOOR DE CONSUMENTENBOND

KOGA E-NOVA EVO PT PRO ALS ’BEST GETEST’ DOOR DE CONSUMENTENBOND

18-05-2022

HOERA! KOGA E-NOVA EVO PT PRO ALS ’BEST GETEST’ DOOR DE CONSUMENTENBOND Eindoordeel van de jury: 8,5! De KOGA E-Nova EVO PT PRO is als winnaar uit de bus gekomen bij de jaarlijkse e-bike test van de Consumentenbond, waar ze honderden e-bikes hebben getest De jury benadrukt de comfortabele zithouding en de hoogwaardige afwerking van de E-Nova EVO PT PRO. Een fijne, krachtige en comfortabele e-bike, klinkt het. “De fiets is comfortabel door de combinatie van voorvork- en zadelpenvering en extra brede banden (50 mm). Ook de zithouding is vrij comfortabel, redelijk rechtop”, is het oordeel.

Daarnaast benoemt men de fraaie afwerking, onderhoudsarme riemaandrijving en traploze versnelling. De jury geeft aan dat ze niets aan te merken hebben op de E-Nova EVO PT PRO. “Hij is geschikt voor bijna elk alles. Zowel toerriten als dagelijks gebruik.”

Voor haar beoordeling heeft de jury verschillende punten meegenomen. Er werd gekeken naar onder meer het aandrijfsysteem, het fietscomfort, maar ook naar het design van de fiets. De KOGA E-Nova EVO PT PRO heeft een lage instap en weggewerkte accu, maar het frame is toch stevig en stijf waardoor de uitstekende fietsprestaties gewaarborgd blijven. Precies wat je mag verwachten van een KOGA. De krachtige Bosch Performance Line motor, traploze Enviolo versnellingsnaaf en de hydraulische schijfremmen maken de fiets helemaal af.

Binnen deze serie bestaan meerdere varianten. Zo is de E-Nova EVO PT uitgevoerd met Bosch Active Line Plus motor, Shimano Nexus 8versnellingsnaaf en Gatex CDX riemaandrijving. Bij alle E-Nova EVO PT’s heb je de keuze uit drie verschillende accu’s, 400, 500 en 625Wh, voor eindeloos fietsplezier.