SPARTA D-RULE ENERGY: E-BIKE VAN HET JAAR 2022

SPARTA D-RULE ENERGY: E-BIKE VAN HET JAAR 2022

15-03-2022

Yes! De Sparta d-RULE ENERGY is uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2022’ in de categorie ‘urban’

SPARTA D-RULE ENERGY: E-BIKE VAN HET JAAR 2022

De Sparta d-RULE ENERGY is bij de Fiets Awards uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar. In de categorie ‘urban’ stal Sparta’s nieuwe e-bike de show en daarop zijn we supertrots! Op het gebied van innovatie, rijgedrag, comfort, veiligheid, gebruikte materialen, styling en prijs-kwaliteitverhouding wist de Sparta d-RULE ENERGY hoge ogen te gooien bij de onafhankelijke vakjury van de RAI vereniging. De echte ‘urban x-factor’ gaf uiteraard de doorslag!

De Sparta d-RULE ENERGY is perfect is als je een krachtige e-bike zoekt die je woon-werk rit net dat beetje extra power geeft. Met het strakke en robuuste ontwerp is de d-RULE ENERGY op en top urban. De e-bike zit uiteraard boordevol innovaties, waarover de jury lovend oordeelde: "De Sparta d-RULE ENERGY maakte de eerste indruk helemaal waar! De e-bike is robuust, stoer, onderscheidend en ontworpen met aandacht voor veiligheid." De meest bijzondere innovatie lichten we hieronder alvast voor je uit:

Sparta n:LIGHT.

 

Sparta n:LIGHT

SPARTA N:LIGHT: INNOVATIEVE VERLICHTING

Wil je niet alleen goed zichtbaar zijn in het donker maar ook een echte trendsetter zijn onder de commuters? Ontdek dan Sparta n:LIGHT! Dankzij deze innovatieve verlichting bestaande uit 6 lichtelementen en een heldere bundelverlichting, zien medeweggebruikers je al van mijlenver aankomen! Het geheel is geïntegreerd in de voorvork voor een extra modern en strak uiterlijk. Verder biedt de n:LIGHT headlight een dynamische opstartsequence voor een welkomsteffect. De handige arrival functie zorgt ervoor dat het logolicht na uitschakelen nog even blijft branden. Zo vind je makkelijk je weg naar binnen!

https://www.vmgfietshuis.nl/sparta-e-bikes/sparta-d-rule-energy-22/