VMG Fietshuis in Corona tijd

VMG Fietshuis in Corona tijd

10-02-2021

Het begin van de lente en begin van het fietsseizoen. Afgelopen jaar is er tijdens de lente maanden veel gefietst.

Ook tijdens de lockdown staat VMG fietshuis voor u klaar! Voor reparatie bent u nog altijd welkom in een van onze vestigingen. Vermijd nu de drukte die na de lockdown kan komen.

Heeft uw fiets een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Dan kan u bij ons binnen lopen, zorg wel dat u een mondkapje bij heeft. Ook kunnen wij uw fiets bij u thuis ophalen en terugbrengen. Dit kan al vanaf €15,- in de regio Eindhoven / Veldhoven, voor andere plaatsen kunt u vooraf een prijsopgave vragen.

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen:

VMG Fietshuis Eindhoven: 040-2558545
VMG Fietshuis Veldhoven: 040-2558540

Vanaf 10 Februari zijn onze winkels ook weer open voor het afhalen van onderdelen en voertuigen.

Dat gaat heel makkelijk. U geeft uw bestelling telefonisch of via een mail door. Ook een fiets kopen of inruilen kan tijdens de lockdown. Op onze website www.vmgfietshuis.nl staat onze voorraad, nieuw en gebruikt.

Ziet u, een fiets naar keuze bel met een van onze vestigingen.

Onze medewerkers noteren uw gegevens en de fiets die u wil. Ze maken de fiets voor u klaar en u wordt gebeld om een afspraak te maken voor de aflevering. U komt naar ons afhaalpunt in onze winkel, of wij komen gratis bij u thuis. Na akkoord kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe fiets. (een inruilfiets wordt door de chauffeur meegenomen bij aflevering aan huis)