28 MEI OPENING Sparta Store VMG Fietshuis Eindhoven

28 MEI OPENING Sparta Store VMG Fietshuis Eindhoven

18-05-2022

🎊OPENING SPARTA STORE VMG FIETSHUIS EINDHOVEN! 🎊 Wil jij niet alleen zien welke Sparta e-bike goed bij je past, maar het ook echt ervaren? Dan ben je bij Sparta Store VMG Fietshuis Eindhoven aan het goede adres! In de prachtige winkel krijg je letterlijk en figuurlijk alle ruimte om te ontdekken wat jouw ideale Sparta e-bike is! Even een stukje proefrijden? Dat is uiteraard geen enkel probleem.

Zaterdag 28 mei van 10:00 tot 16:00 vieren wij de opening van de Sparta Store VMG Fietshuis Eindhoven en bent u van harte welkom!
De opening is op onze nieuwe locatie: pisanostraat 49, Eindhoven.
Kom een proeftrit maken op de nieuwe Sparta E-bikes en ontvang gratis advies van experts!
Ook maakt u bij een proefrit kans op mooie prijzen!

1. Accessoirespakket t.w.v. 350 euro
2. Dinerbon t.w.v. 75 euro
3. Bioscoopbon t.w.v. 25 euro

Wij hopen u te mogen begroeten op 28 mei!

 

Opening: zaterdag 28 mei
Sparta Store VMG Fietshuis Eindhoven wordt officieel geopend op zaterdag 28 mei. Tussen 10.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom om de gloednieuwe Sparta Store te bekijken en een testrit te maken. Daarbij maak je kans op een supertoffe prijs!

Persoonlijke service
Sparta Store VMG Fietshuis Eindhoven is een familiebedrijf en dat ervaar je. Eigenaar Maurice Verdaat en zijn team staan voor een persoonlijke en deskundige service, al 40 jaar lang! Daardoor kan je rekenen op een eerlijk advies op maat om de juiste keuze te maken. Onderhoud en reparatie van je e-bike wordt uitgevoerd door deskundig- en goed opgeleide medewerkers. Ook de nazorg is daarom op en top geregeld.

Collectie
In Sparta Store VMG Fietshuis Eindhoven vind je altijd de meest actuele collectie Sparta e-bikes en bijpassende accessoires. Twijfel je bijvoorbeeld of de veelzijdige a-SHINE iets voor jou is of dat je beter af bent met de krachtige d-RULE? Op deze vraag vind je zeker een antwoord!

Wil je zelf ervaren welke Sparta e-bike het beste bij je past? Maak dan een proefrit op een Sparte e-bike bij Sparta Store VMG Fietshuis in Eindhoven!

 

https://www.facebook.com/events/1153507022157842 

 

🎊Vandaag openen wij onze VMG Spart Store Eindhoven!🎊
Kom een proefrit maken op de allernieuwste Sparta E-bikes en maak alleen vandaag kans op supermooie prijzen!
1.🏆 Accessoirespakket t.w.v. €350.-
2.🏆 Dinerbonnen t.w.v. €75.-
3.🏆 Bioscoopbonnen t.w.v. €25.-
Wij zien u graag verschijnen op Pisanostraat 49, 5623 CB Eindhoven