Over VMG

VMGFietshuis

Maurice „Familiebedrijf Verdaat“ is in de mobiliteitsbranche al 40 jaar bekend en vertrouwd! Inmiddels met de Tweewielerbedrijven “VMGFIETSHUIS” met vestigingen in Eindhoven en Veldhoven. Onze fietsbedrijven hebben beide een overzichtelijke showroom en een eigen werkplaats voor fietsservice! Onderhoud en reparatie van alle merken en wordt uitgevoerd door deskundig- en goed opgeleide medewerkers. Open en toegankelijk! Met een duidelijk advies en desgewenst vooraf een kostenopgave!

Wij zijn dealer van de Duitse topmerken “ Focus Mountainbike” en Kalkhoff, beide met normale stadfietsen en met elektrische trapondersteuning! Wij zijn er trots op, ook dealer van de merken Sparta, Multicycle en Qwic te zijn.

Nieuw, we hebben een extra fietsmerk “VMGFIETSEN” toegevoegd! Het resultaat na een succesvolle zoektocht van testen en testen hebben we een topproduct! Frontmotor en Nexus 8 € 1799,- Nexus 7 & 8 in combinatie met een 80 Newton krachtige Middenmotor! Inmiddels hebben wij ook de E Bike met middenmoter en met een automatische/traploze “NUVINCI” versnellingsnaaf! “VMGFIETSEN” worden standaard geleverd (9Wh. en 11 Wh. niet opgenomen in ons programma) met een zwaardere batterij van 13 Wh. voor € 2299,00,-- of met 17.5 Wh 623 Ah. Voor € 2499,- Batterijen met een grote capaciteit en met kwalitatief hoogwaardige cellen. Diverse typen/modellen zijn in de laatste 5 jaar ook prijswinnaars geweest bij de diversen E Bike testen. Zoals bij de ANWB, Telegraaf, Fiets Actief, Plus Magazine en de Tuf in Duitsland etc.! Onze klanten weten onze service erg te waarderen en blijven elk jaar groeien. Daarom zijn we ook op zoek naar kwalitatief goede medewerkers voor onze beide vestigingen.