VMG Sparta Store Eindhoven

Wil jij niet alleen zien welke Sparta e-bike goed bij je past, maar het ook echt ervaren? Dan ben je bij Sparta Store VMG Fietshuis Eindhoven aan het goede adres! In de prachtige winkel krijg je letterlijk en figuurlijk alle ruimte om te ontdekken wat jouw ideale Sparta e-bike is! Even een stukje proefrijden? Dat is uiteraard geen enkel probleem.


VMG Sparta Store Eindhoven


Persoonlijke service
Sparta Store VMG Fietshuis Eindhoven is een familiebedrijf en dat ervaar je. Eigenaar Maurice Verdaat en zijn team staan voor een persoonlijke en deskundige service, al 40 jaar lang! Daardoor kan je rekenen op een eerlijk advies op maat om de juiste keuze te maken. Onderhoud en reparatie van je e-bike wordt uitgevoerd door deskundig- en goed opgeleide medewerkers. Ook de nazorg is daarom op en top geregeld.

Collectie
In Sparta Store VMG Fietshuis Eindhoven vind je altijd de meest actuele collectie Sparta e-bikes en bijpassende accessoires. Twijfel je bijvoorbeeld of de veelzijdige a-SHINE iets voor jou is of dat je beter af bent met de krachtige d-RULE? Op deze vraag vind je zeker een antwoord!

Wil je zelf ervaren welke Sparta e-bike het beste bij je past? Maak dan een proefrit op een Sparta e-bike bij Sparta Store VMG Fietshuis in Eindhoven!

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer Nieuws

VMG Fietshuis is op zoek!


Nieuwsadvertentie Maart/April 2024

Nieuwe advertentie met extra scherpe prijzen! 💥

Facebook