Over ons

VMG Fietshuis: mobiliteit op maat

 

Bij veel mensen in de regio Veldhoven en Eindhoven rinkelt er een fietsbelletje als ze de naam Verdaat horen. Jarenlang lag de focus van het familiebedrijf op de verkoop en het onderhoud van auto’s van diverse A-merken. Sinds 12 jaar navigeert huidig eigenaar Maurice Verdaat een andere kant op. Na de introductie van de elektronische fiets zette hij zijn ondernemersinstinct in de hoogste versnelling en ging zich met VMG Fietshuis toeleggen op de verkoop van (elektrische) fietsen. Zijn intuïtie heeft hem niet in de steek gelaten. Sinds 2022 beschikt hij ook over een showroom in Eindhoven.

 

E-bikes hebben de toekomst. Een groeiend aantal mensen kiest bewust voor een e-bike. De ondersteuning van een motor en een accu is het zetje in de rug dat ze nodig hebben om weer op de fiets te springen en afstanden van A naar B te overbruggen. Met een uitgebalanceerd assortiment aan gewone stadsfietsen en vooral e-bikes heeft VMG Fietshuis het fietsplezier bij de mensen – waaronder veel senioren – teruggebracht. Ook onderhoud en service zijn met een eigen werkplaats en goed opgeleide medewerkers in vertrouwde handen.

 

 

Als inwoner van Veldhoven heeft ondernemer en eigenaar Maurice Verdaat hart voor de Veldhovense gemeenschap. Zijn sociale betrokkenheid komt tot uiting in de sponsoring van de clubs (RKVVO en Basko) waar zijn kinderen sporten, goede doelen als Stichting Wensfiets of Veldhoven in Beweging en bijdrages aan initiatieven waar hijzelf of klanten affiniteit mee hebben. Denk hierbij aan de Veiling van UNA, het Cityfest of de Oerse Braderie.

 

VMG Fietshuis beschikt over een ruime collectie van A-merk fietsen. Wij zijn trotse dealer van de merken KOGA, RIESE & MÜLLER, KALKHOFF, SPARTA, BATAVUS, QWIC, FREEBIKE, CARQON, ALTEC, LOEKIE en HAIBIKE. In onze showroom vindt u een groot aanbod aan elektrische stadsfietsen tot sportievere modellen. Ook vindt u bij ons (elektrische) bakfietsen zoals de Batavus Fier, De vogue Superiors, en de collectie van Carqon. 

 

Sinds 2017 hebben wij onze collectie uitgebreid door een eigen label elektrische fietsen op te zetten: VMG HÉT MERK

Deze collectie bestaat uit diverse modellen, van Frontmotors tot Downtubes tot ons allernieuwste model de VMG Premium Belt! 

De VMG é-bikes zijn een groot succes omdat onze fietsen hoogwaardig uitgerust en ontworpen zijn voor ultieme fietsprestaties en comfort.

Zo is ons allernieuwste model volledig met het krachtige BAFANG systeem van 720Wh uitgerust! (Motor, Accu en Display)

 

 

 

 

VMG Fietshuis Eindhoven

Pisanostraat 49
5623 CB Eindhoven

 

 

VMG Fietshuis Veldhoven

Heemweg 2
5501 GW Veldhoven


Terug
Deel het met uw vrienden!

Facebook