Qwic Premium i Auto

Van € 2.999,00
Voor € 2.799,00
Nieuw!
Merk
Qwic
Model
Premium i Auto
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Jet Black
Framehoogte
M L XL cm
Frametype
Dames / Heren
Type versnellingen
Traploze automatische naafversnelling
Remmen voor
Hydraulische schijfremmen
Remmen achter
Hydraulische schijfremmen
Verlichting voor
30 Lux verlichting
Type motor
65Nm middenmotor
Accu wattuur
400 Wh

Omschrijving

Premium i Auto

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Automatische versnelling ✔QWIC display

Uniek aan de Premium i Auto is het automatische schakelsysteem. Deze technologie zorgt voor een geheel nieuwe fietservaring: de artificiële intelligentie neemt het schakelproces volledig van jou over!

Automatische naafversnelling

De Premium i Auto is uitgerust met een automatisch versnellingssysteem. Je stelt de ideale rijsnelheid in op je console en het systeem schakelt automatisch de versnelling automatisch afhankelijk van jouw rotatiesnelheid. Op deze manier rijd je altijd in de optimale versnelling, of je nou bergop of bergaf gaat. Deze technologie maakt schakelen makkelijker en comfortabeler dan ooit tevoren.

Middenmotor

De Premium i komt met een 65 Nm middenmotor. De geïntegreerde rotatie- en krachtsensoren zorgen voor een verassend natuurlijke rijervaring.

Accu

De accu van de Premium i Auto is volledig geïntegreerd in het frame. Deze innovatieve accu-integratie onderstreept het indrukwekkende design van de Premium i e-bikes.

Actieradius

Hoeveel kilometers kun je afleggen met een volle accu? Dat hangt onder andere af van de accucapaciteit die je kiest:

400 Wh accu (inbegrepen) -> gemiddelde actieradius: 70 km
540 Wh accu (verkrijgbaar tegenover meerprijs van €270.-) > gemiddelde actieradius:  95 km

Let op: Bovenstaande gemiddelden zijn indicaties, de actieradius van een e-bike wordt sterk beïnvloed door verschillende factoren.

Kettingaandrijving

De Premium i Auto is uitgerust met kettingaandrijving met een volledig afgesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoge efficiëntie en vergt weinig onderhoud.

Full colour display

De Premium i Auto heeft ook een uniek QWIC full colour LCD display. Naast het besturen van de trapondersteuning kun je ook aanvullende informatie over je e-bike teruglezen in een duidelijk overzicht.

Hydraulische schijfremmen
The Premium i Auto is uitgerust met hydraulische schijfremmen, dit systeem staat bekend als het sterkste en veiligste op de markt.

Verende en verstelbare onderdelen

Verstelbaar balhoofd

Met het verstelbaar balhoofd kun je de positie van het stuur wijzigen. Op deze manier kun je de  jouw ideale zitpositie instellen.

Geveerde voorvork

The Premium i Auto has a Suntour suspension fork with lock-out function. This makes the bike very comfortable.

De Premium i Auto heeft een geveerde voorvork van Suntour met een lock-out functie. Dit maakt de fiets uiterst comfortabel.

Geveerde zadelpen

Het zadeldesign matcht perfect met de luxueuze uitstraling van de Premium i Auto. Dit gecombineerd met een geveerde zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

MIK bagagedrager

De Premium i Auto is uitgerust met het innovatieve MIK bagagedragersysteem waaraan je gemakkelijk accessoires van verschillende merken kan bevestigen.

Delen