Qwic Premium i FN7

Prijs
€ 2.099,00
Merk
Qwic
Model
Qwic Premium i FN7
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Stone Lilac / Jet Black
Framehoogte
M, L, XL cm
Frametype
Dames / Heren
Type versnellingen
Shimano Nexus 7
Remmen voor
Hydraulische schijfremmen
Remmen achter
Hydraulische schijfremmen
Verlichting voor
30 Lux verlichting
Type motor
18650 NCM LI-ion 45 Nm
Accu wattuur
400 Wh

Omschrijving

Premium i FN7

✔Accu in frame ✔Voorwielmotor ✔7 versnellingen ✔LCD console
Met de Premium i FN7 brengt QWIC terug een e-bike met voorwielmotor in het assortiment. Hiermee is de Premium i FN7 het ideale instapmodel binnen de Premium i Serie van QWIC.

Voorwielmotor

De Premium i FN7 komt met een 45 Nm voorwielmotor en is hierdoor een stuk goedkoper dan Premium i modellen met middenmotor. Een voorwielmotor is minder krachtig dan een middenmotor, maar is wel onderhoudsvriendelijker en werkt aanzienlijk zuiniger wat betreft energieverbruik.

Voorwielmotor

Accu

De accu van de Premium i FN7 is prachtig geïntegreerd in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Premium i FN7 een luxe uitstraling.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i FN7 accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

417 Wh accu INBEGREPEN-> gemiddelde actieradius: 70 km
540 Wh accu (verkrijgbaar tegen de meerprijs van €270) > gemiddelde actieradius:  95 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren.

Naafversnelling 7-speed

De Premium i FN7 heeft een naafversnelling met zeven versnellingen. Dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling.

Naafversnelling 

Kettingaandrijving

De Premium i FN7 is uitgerust met een kettingaandrijving met een volledig gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsvriendelijk.

Kettingaandrijving Gesloten kettingkast 

LCD console

De Premium i FN7 komt met een compacte LCD console. Hier kun je eenvoudig de ondersteuning mee bedienen, snelheden aflezen en de acculading controleren.

Hydraulische schijfremmen

De Premium i FN7 is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

Hydraulische schijfremmen Stuurpen Premium i e-bike

Verende en verstelbare onderdelen

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium i FN7 naar wens aan.

Verende voorvork 

De Premium i FN7 heeft een geveerde voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Verende zadelpen

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium i FN7. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

MIK bagagedrager

De Premium i FN7 komt met het innovatieve MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen.

Delen