Qwic Premium i MD9

Prijs
€ 2.549,00
Merk
Qwic
Model
Premium i MD9
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Matte Black
Framehoogte
S, M, L, XL cm
Frametype
Dames / Heren
Type versnellingen
Shimano Acera-9
Remmen voor
Shimano MT200
Remmen achter
Shimano MT200
Verlichting voor
Busch & Müller Upp 30 Lux
Type motor
21700 NCM LI-ion
Accu wattuur
416 Wh

Omschrijving

Premium i MD9

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Derailleurversnelling  ✔LCD console

Als enige e-bike met derailleurversnelling binnen het Comfort segment combineert de Premium i MD9 comfortabel rijgedrag met een sportief karakter.

Prijswinnende middenmotor

De Premium i MD9 dankt haar kracht aan de alom geprezen Bafang M300 middenmotor met rotatiesensor voor de minste inspanning.

Accu

De accu van de Premium i MD9 is innovatief geïntegreerd in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Premium i MD9 een luxe uitstraling.

Derailleurversnelling met 9 versnellingen

De Premium i MD9 heeft een derailleurversnelling met 9 versnellingen en een schakelbereik van 290%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.9 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling. Binnen de Premium i Serie is dit het hoogst mogelijke bereik, wat dus betekent dat je met de Premium i MD9 jouw ideale versnellingsstand nauwkeuriger kunt afstemmen.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i MD9 accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

417 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 70 km540 Wh accu (meerprijs €270,-) → gemiddeld 95 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren.

LCD console

De Premium i MD9 komt met een compacte LCD console. Hier kun je eenvoudig de ondersteuning mee bedienen, snelheden aflezen en de acculading controleren.

Hydraulische schijfremmen

De Premium i MD9 is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

Verende en verstelbare onderdelen

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium i MD9 naar wens aan.

Verende voorvork 

De Premium i MD9 heeft een geveerde voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Verende zadelpen

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium i MD9. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

MIK bagagedrager

De Premium i MD9 komt met het innovatieve MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen.

 

Delen