Qwic Premium i MN7.2

Van € 2.849,00
Voor € 2.599,00
Nieuw!
Merk
Qwic
Model
Premium i MN7.2
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Jet Black / Stone Lilac
Framehoogte
S, M, L, XL cm
Frametype
Dames / Heren
Type versnellingen
Shimano Nexus 7
Remmen voor
Hydraulische schijfremmen
Remmen achter
Hydraulische schijfremmen
Verlichting voor
30 Lux verlichting
Type motor
18650 NCM LI-ion
Accu wattuur
400 Wh

Omschrijving

Premium i MN7.2

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔7 versnellingen ✔LCD console

Comfortabel, praktisch en chic. De Premium i MN7.2  is gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. 

Middenmotor

De Premium i MN7.2 dankt haar kracht aan de alom geprezen Bafang middenmotor (65 Nm) met rotatie- en krachtsensor voor de minste inspanning.

Accu

De accu van de Premium i MN7.2 is prachtig geïntegreerd in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Premium i MN7.2 een luxe uitstraling.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i MN7.2 accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

417 Wh accu (ingrepen) -> gemiddelde actieradius: 70 km
540 Wh accu (verkrijgbaar tegenover meerprijs van €270,-) > gemiddelde actieradius:  95 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren.

Naafversnelling 7-speed

De Premium i MN7.2 heeft een Nexus naafversnelling met zeven versnellingen. Dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling.

Kettingaandrijving

De Premium i MN7.2 is uitgerust met een kettingaandrijving met een volledig gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsvriendelijk.

LCD console

De Premium i MN7.2 komt met een compacte LCD console. Hier kun je eenvoudig de ondersteuning mee bedienen, snelheden aflezen en de acculading controleren.

Hydraulische schijfremmen

De Premium i MN7.2 is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

erende en verstelbare onderdelen

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium i MN7.2 naar wens aan.

Verende voorvork 

De Premium i MN7.2 heeft een geveerde voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Verende zadelpen

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium i MN7.2. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

MIK bagagedrager

De Premium i MN7.2 komt met het innovatieve MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen.

 

Delen