Qwic Premium i MN7+Belt

Van € 3.549,00
Voor € 3.199,00
Nieuw!
Merk
Qwic
Model
Premium i MN7+Belt
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Matte Black / Jet Black / Walnut Brown
Framehoogte
S M L XL cm
Frametype
Dames / Heren
Type versnellingen
Shimano Nexus 7-speed
Remmen voor
Hydraulische schijfrem
Remmen achter
Hydraulische schijfrem
Verlichting voor
30 Lux
Type motor
Middenmotor (Bafang) 80 Nm
Accu wattuur
400 Wh
Display
Digitaal display met USB functie

Omschrijving

Premium i MN7+ Belt

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔7 versnellingen ✔Riemaandrijving ✔QWIC display

De Premium i MN7+ Belt is bij uitstek een e-bike voor de fietser met oog voor detail. In 2020, het jaar van lancering, werd dit innovatieve model bekroond tot winnaar van de AD Fietstest 2020.

 

Prijswinnende middenmotor

De Premium i MN7+ Belt beschikt over de alom geprezen Bafang M420 middenmotor met kracht– en rotatiesensor, wat zorgt voor een krachtige en natuurlijke rijervaring.

Naafversnelling 7-speed

De Premium i MN7+ Belt beschikt over een Nexus naafversnelling met zeven versnellingen. Het Nexussysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling.

Riemaandrijving

De Premium i MN7+ Belt komt als enige Premium i e-bike met een riemaandrijving, deze is gemaakt van carbon en kunststof. E-bikes met riemaandrijving zijn bijzonder duurzaam, onderhoudsvriendelijk, soepel en stil. 

Accu

De accu van de Premium i MN7+ Belt zit volledig verwerkt in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie maakt het design van Premium i e-bikes hoogstaand en innovatief. De accu is ook gemakkelijk uit het frame te halen. 

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i MN7+ Belt accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de accucapaciteit die je kiest:

400 Wh accu (inbegrepen) -> gemiddelde actieradius: 70 km
540 Wh accu (verkrijgbaar tegenover meerprijs van €270.-) > gemiddelde actieradius:  95 km

Verende en verstelbare onderdelen

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium i MN7+ Belt naar wens aan.

Verende voorvork 

De Premium i MN7+ Belt heeft een verende Suntour voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Verende zadelpen

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium i MN7+ Belt. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

Full colour LCD display

De Premium i MN7+ Belt beschikt over het unieke QWIC full colour LCD display. Hier kan je naast het besturen van je fiets, extra informatie over jouw gebruik aflezen. 

Hydraulische schijfremmen

De Premium i MN7+ Belt is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

MIK bagagedrager

De Premium i MN7+ Belt komt met een innovatief MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen. 

Delen