Qwic Premium i Mn7 +

Van € 3.249,00
Voor € 2.999,00
Nieuw!
Merk
Qwic
Model
Premium i Mn7 +
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Midnight Blue / Jet Black / Khaki Green / Matte Black
Framehoogte
S M L XL cm
Frametype
Lage instap / hoog
Type versnellingen
Shimano Nexus 7-speed
Remmen voor
Shimano MT200
Remmen achter
Shimano MT200
Verlichting voor
Busch & Müller Upp 30 Lux
Type motor
Middenmotor (Bafang) 80 Nm
Accu wattuur
400 Wh
Oplaadtijd
6 uur
Display
QWIC full colour LCD display met USB-functie

Omschrijving

Premium i MN7+

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔7 versnellingen ✔QWIC display

De Premium i MN7+ van QWIC ontvangt niet alleen schitterende reviews van klanten, ook het AD en de Telegraaf beoordelen dit model met veel lof.

Prijswinnende middenmotor

De Premium i MN7+ beschikt over de alom geprezen Bafang M420 middenmotor met kracht– en rotatiesensor, wat zorgt voor een krachtige en natuurlijke rijervaring.

Accu

De accu van de Premium i MN7+ zit volledig verwerkt in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Premium i MN7+ een luxe uitstraling.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i MN7+ accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

400 Wh accu (inbegrepen) -> gemiddelde actieradius: 70 km
540 Wh accu (verkrijgbaar tegenover meerprijs van €270.-) > gemiddelde actieradius:  95 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren. 

Naafversnelling 7-speed

De Premium i MN7+ heeft een Nexus naafversnelling met 7 versnellingen. Dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling.

Kettingaandrijving

De Premium i MN7+ is uitgerust met een kettingaandrijving met een volledig gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsvriendelijk.

Full colour LCD display

De Premium i MN7+ komt met het unieke QWIC full colour LCD display. Hier kan je naast het besturen van je fiets extra informatie in een eenvoudig overzicht aflezen.

Hydraulische schijfremmen

De Premium i MN7+ is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

MIK bagagedrager

De Premium i MN7+ komt met het innovatieve MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen. 

Verende en verstelbare onderdelen

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium i MN7+ naar wens aan.

Verende voorvork 

De Premium i MN7+ heeft een verende Suntour voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Verende zadelpen

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium i MN7+. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

Delen