Riese & Müller Cruiser Mixte

Prijs
€ 3.969,00
Merk
Riese & Müller
Model
Cruiser Mixte
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Black | Cream
Framehoogte
43 | 50 | 55 cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano nexus, 8-speed naafversnelling, riemaandrijving (terugtraprem) | Enviolo 380, Traploze naafversnelling, riemaandrijving
Remmen voor
Magura HS22, rim brake
Remmen achter
Magura HS22, rim brake
Verlichting voor
Supernova mini 2
Verlichting achter
Busch & Müller Toplight 2C LED
Type motor
Bosch Performance Line
Accu wattuur
500 Wh
Display
Bosch Intuvia | Bosch SmartphoneHub

Omschrijving

De Cruiser Mixte. Stijl? Jazeker.

Zijn design is klassiek en chique met doordachte details. Zijn karakter is tijdloos en zal u bij elke rit fascineren, de tijd laten vergeten en volop van de dag laten genieten. Zo perfect liggen de handgrepen van het elegant gewelfde stuur in de hand, zo ontspannen zit u op het aangenaam beklede zadel met de geveerde zadelpen. De Big Ben 28"-banden in optimale breedte lopen licht en brengen u betrouwbaar naar uw bestemming, waar dat ook mag zijn.

 

Gaat niet met de mode mee, maar rijdt erop vooruit.

Met een e-bike rijdt u bij iedereen vandaan. Zelfs de tijd kan de Cruiser niet inhalen. Bruine kleuraccenten en het stuur, naar keuze sportief omlaag gedraaid of comfortabel omhoog gericht, verlenen hem zijn tijdloze elegantie.

 

Tovert grindwegen om tot zojuist geasfalteerde wegen.

Niet alleen in de natuur, maar ook in de stad kan de weg soms hobbelig zijn: Kasseistenen, ruwe grindpaden, kleine kuiltjes of barsten in het beton kunnen het rijplezier verpesten. De optionele verende zadelpen en de fijngevoelig verende voorvork bieden zo'n comfort dat u oneffenheden vrijwel niet voelt.

 

 

Delen