Riese & Müller Cruiser

Prijs
€ 3.969,00
Merk
Riese & Müller
Model
Cruiser
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Black
Framehoogte
51 | 56 | 60 cm
Frametype
Hoge instap
Type versnellingen
Shimano nexus, 8-speed naafversnelling, riemaandrijving (terugtraprem) | Enviolo 380, Traploze naafversnelling, riemaandrijving
Remmen voor
Magura HS22, rim brake
Remmen achter
Magura HS22, rim brake
Verlichting voor
Supernova mini 2
Verlichting achter
Busch & Müller Toplight 2C LED
Type motor
Bosch Performance Line
Accu wattuur
500 Wh
Display
Bosch Intuvia | Bosch SmartphoneHub

Omschrijving

De Cruiser. Kilometer voor kilometer flaneren.

Kent u dat moment waarop u beseft dat u het alledaagse leven helemaal achter u gelaten heeft? De Cruiser is meesterlijk in dit soort momenten. Alleen al de aanblik verraadt dat hij niets liever doet dan met u door de straten te rijden en gezien te worden. De elegante kleurcombinatie van het frame, het zadel en de 28"-banden maken de Cruiser samen met de bruine lederlook tot een echte blikvanger op de weg. Met zoveel stijl rijdt u met plezier wat extra kilometers.

 

Gaat niet met de mode mee, maar rijdt erop vooruit.

Met een e-bike rijdt u bij iedereen vandaan. Zelfs de tijd kan de Cruiser niet inhalen. Bruine kleuraccenten en het stuur, naar keuze sportief omlaag gedraaid of comfortabel omhoog gericht, verlenen hem zijn tijdloze elegantie.

 

Tovert grindwegen om tot zojuist geasfalteerde wegen.

Niet alleen in de natuur, maar ook in de stad kan de weg soms hobbelig zijn: Kasseistenen, ruwe grindpaden, kleine kuiltjes of barsten in het beton kunnen het rijplezier verpesten. De optionele verende zadelpen en de fijngevoelig verende voorvork bieden zo'n comfort dat u oneffenheden vrijwel niet voelt.

Delen