Riese & Müller Culture Mixte

Prijs
€ 4.069,00
Merk
Riese & Müller
Model
Culture Mixte
Type
Stadsfiets
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Denim | Blossom
Framehoogte
50 | 60 | 62 cm
Frametype
Aflopende bvenbois

Omschrijving

De Culture Mixte. Streetstyle ontmoet minimalisme.

Een moderne look en een natuurlijk rijgevoel: dat is de Culture Mixte. Zijn pastelkleurige frame met een markante knik in de aflopende bovenbuis springt in de jungle van de grote stad meteen in het oog. Tegelijkertijd hechten we bij de productie van de frames veel belang aan duurzaamheid. Met de lichte en efficiënte Bosch SX motor en de 400 Wh accu manoeuvreert u stijlvol en nonchalant door de straten. Om hem op te laden neemt u de Culture Mixte gewoon mee naar binnen in uw eigen huis, waar hij gegarandeerd niet zal misstaan.

 

Design dat in je hoofd blijft zitten.

Zo aantrekkelijk ontworpen dat je hem wel in je eigen huis zou willen plaatsen: dankzij de moderne pastelkleuren, minimalistische uitrusting en slanke ronde buizen. De knik in de aflopende bovenbuis en de bocht in de achtervork creëren een frame met een opvallende look. Het verhoogde balhoofd met gewelfd stuur biedt een hoge mate van comfort – zodat u met de Culture Mixte urenlang ontspannen door de stad kunt zwerven. En dat met een schoon geweten: het frame bestaat voor ongeveer 50 procent uit gerecycled aluminium.

 

Past perfect in het concept.

De Culture Mixte begeleidt u efficiënt door het dagelijkse leven. De vast in het frame geïntegreerde 400 Wh accu van Bosch benadrukt het strakke uiterlijk en wordt rechtstreeks in de bike opgeladen. Meer vermogen levert de optionele extra accu van 250 Wh: als u eens veel langer onderweg bent, bevestigt u deze in de meegeleverde tas eenvoudig aan de bovenbuis. De lichte en stille Bosch SX motor past al net zo naadloos in het frame als de accu. De motor combineert een natuurlijk rijgevoel met de voordelen van een e-bike. 

Alles in één oogopslag.

Met de LED Remote wordt de bediening bijzaak: selecteer hiermee de juiste rijmodus en leun ontspannen achterover op uw bike. De gekleurde leds geven alle belangrijke informatie duidelijk weer. Dankzij de SP Connect-interface die in de stuurpen is geïntegreerd, kan ook de smartphone worden gebruikt, via USB-C direct worden opgeladen en met onze RX Connect App worden gebruikt. Een smartphone-case is apart verkrijgbaar. Het optionele Purion 200 display biedt eveneens een strakke uitstraling en informatie over snelheid, actieradius en nog veel meer.

 

Minder is meer.

Voor een geslaagde rijervaring in het stadsverkeer is niet veel nodig, maar wel het juiste. De functionele elementen en aanbouwdelen passen naadloos in de bike. Het in het spatbord geïntegreerde achterlicht en de reflector op het zadel zorgen voor een goede zichtbaarheid in het verkeer. Met de optionele bagagedrager kunt u uw werktas of de wekelijkse boodschappen veilig van A naar B vervoeren. Ook kan er gemakkelijk een kinderzitje (DIN EN 14344) op worden gemonteerd. Voor een bijzonder soepele rit over stoepranden en hobbels in het asfalt kiest u onze suspension kit met verende voorvork en verende zadelpen.

 

Met chip en app naar een Connected E-Bike.

Door de optionele RX Chip verandert uw fiets in een Connected E-Bike. Activeer gewoon kosteloos de RX Service ConnectRide Free voor 1 jaar en krijg toegang tot alle functies: van de diefstalbeveiliging via GPS tracking en een bewegingsalarm tot persoonlijke rijstatistieken. De RX Connect App verbindt u bij een geboekte RX Service rechtstreeks met uw bike. Indien gewenst schakelt u via de app het digitale alarm in, zodat u wordt gewaarschuwd als uw fiets wordt verplaatst of verwijderd. Maar u moet de bike natuurlijk ook nog steeds fysiek op slot zetten – heel simpel met het optionele Trelock frameslot. Afhankelijk van het servicepakket beschermt u uw bike met de complete beveiliging tegen diefstal via GPS-tracking en de opsporings- en terugbezorgingsservice in geval van diefstal. Gewoon de passende RX Service ConnectCare online bijboeken en zonder zorgen op pad gaan.

 

Modelselectie Riese & Müller Culture Mixte

  • Culture Mixte Touring

  • Culture Mixte Silent

  • Culture Mixte Vario

Delen