Riese & Müller Homage

Prijs
€ 6.609,00
Merk
Riese & Müller
Model
Homage
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
deepsea blue metallic | pearl white
Framehoogte
49 | 54 | 58 cm cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano XT 11-S Linkglide | Enviolo 380, traploze naafversnelling, riemaandrijving | Rohloff E14 Speed 500/14
Remmen voor
Magura MT4, disc brake | Magura MT5, disc brake | Magura CMe ABS, disc brake
Remmen achter
Magura MT4, disc brake | Magura MT5, disc brake | Magura CMe ABS, disc brake
Verlichting voor
Supernova M99 Mini Pro-25
Verlichting achter
Supernova M99, integrated brake light
Type motor
Bosch Performance Line CX | Bosch Performance Line Speed
Accu wattuur
625 Wh
Display
osch Intuvia; Bosch Kiox | Bosch Nyon | Bosch SmartphoneHub

Omschrijving

De Homage. Legt de stad aan uw voeten.

Een markante belijning tot aan de bagagedrager en een volledige integratie van accu en motor – de Hommage overtuigt op het eerste gezicht met zijn unieke design. De Riese & Müller Control Technology met volledige vering zorgt voor en buitengewoon rijcomfort en een maximale veiligheid. Dankzij de lage instap is de fiets in het stadsverkeer makkelijk te hanteren – en wie langere afstanden wil afleggen of voor iets meer hoogtemeters kiest, beschikt met de optionele DualBattery met 1.250 Wh over een actieradius van tot wel 160 km en meer.

 

Veilig op pad.

De Control Technology van Riese & Müller staat voor veiligheid en dynamiek: de perfect afgestemde volledige vering van de achterbouw zorgt voor een optimale tractie, ook bij een slecht wegdek en hoge snelheden. De permanente verlichting van de extreem heldere Supernova M99 Mini Pro koplamp met grootlichtfunctie biedt 's nachts optimale lichtverhoudingen en verhoogt overdag de zichtbaarheid in het verkeer. En als u plotseling moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen met optioneel ABS-systeem voor krachtige remprestaties.  

 

Kracht die van binnenuit komt.

Of u nu kiest voor de standaarduitrusting met één accu (625 Wh) of de optionele DualBattery (1.250 Wh) voor een maximale actieradius en minder laadpauzes: de volledige accu-integratie bij een optimale bediening zet nieuwe standaarden. Hierbij wegen de accu's dankzij een slimme positionering amper door: het sportieve rijgedrag staat centraal, terwijl u de twee accu's op elk gewenst moment eenvoudig kunt verwijderen.

 

Als uit één stuk gegoten.

Het frameontwerp van de Homage overtuigt op het eerste gezicht – en ook daarna. Niet alleen de accu is volledig geïntegreerd, maar ook de stuur- en onderbuis vormen één eenheid. Lasnaden zijn niet te zien – elk frame wordt door ons perfect afgewerkt. Net zo naadloos worden de Bosch Performance Line CX motor met 85 Nm alsook de compacte bagagedrager met MIK-systeem in het framedesign geïntegreerd. Het lijkt daarom alsof de Homage uit één stuk is gegoten. En ook het puristische cockpit is volledig geïntegreerd, zodat u geniet van een stijlvol uitzicht. 

 

Stad, land, genot.

Comfort en dynamiek staan bij de Homage centraal: tijdens het fietsen, tijdens het opladen van de accu of het afsluiten in de stad: de volledig geveerde bike met lage instap biedt op elk moment een maximaal comfort. Dankzij de ergonomisch gepositioneerde laadaansluiting en de speciaal ontwikkelde sluitkap kan de accu rechtstreeks op de fiets worden opgeladen. Al net zo ergonomisch is het slot op de bagagedrager bevestigd waardoor u uw bike snel kunt af- en ontsluiten. En wie van extra veel comfort houdt, kiest voor de Comfort Kit met gebogen stuur en breed zadel of het via een afstandsbediening verlaagbare zadel.

 

 

Delen