Riese & Müller Load 60

Prijs
€ 6.819,00
Merk
Riese & Müller
Model
Load 60
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
coal grey matt | tundra grey matt
Framehoogte
Universal cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano XT 11-S Linkglide | Enviolo 380, traploze naafversnelling, riemaandrijving | Rohloff E14 Speed 500/14
Remmen voor
Tektro TRP C 2.3 disc brake
Remmen achter
Tektro TRP C 2.3 disc brake
Verlichting voor
Supernova M99 Mini Pro-25
Verlichting achter
Supernova M99, integrated brake light
Type motor
Bosch Cargo Line Cruise | Bosch Cargo Line Speed
Accu wattuur
500 Wh
Display
Bosch Intuvia | Bosch Nyon | Bosch SmartphoneHub

Omschrijving

De Load 60. Laag zwaartepunt, hoog niveau.

Perfect rijgedrag in iedere situatie, op asfalt, bospad of grindweg: de Load 60 is zo wendbaar en behendig dat men geen moment het gevoel heeft op een cargo-bike te rijden. Want het lage zwaartepunt, de krachtige Bosch Cargo Line Cruise motor en de Riese & Müller Control Technology zorgen voor dynamiek en een uitstekend rijgevoel.

 

Plezier en veiligheid zijn geen tegenstellingen meer.

Laten we eerlijk zijn: een “cargo-bike” wordt niet direct geassocieerd met plezier op twee wielen. Maar de Load met Control Technology brengt daar verandering in. Het geoptimaliseerde onderstel en de nauwkeurig afgestemde volledige vering zorgen voor optimaal comfort, veiligheid (ook bij hogere snelheden), een uitstekend weggedrag en daarmee de beste rijdynamiek. Trillingen en stoten door bijvoorbeeld kasseien of stoepranden worden duidelijk gedempt - u hebt alles onder controle.

 

Klaar voor de komende generatie.

Het meest waardevolle wat u kunt vervoeren, zijn kinderen. Hun veiligheid staat voorop. De 5-puntsgordels voor twee kleine kinderen tot en met 7 jaar en een comfortabele, gestoffeerde zitpositie zorgen voor ontspannen ritten door stad en land. Für Rundum-Sicherheit ist diese Ausstattungsvariante nur in Verbindung mit Seitenwänden wählbar. Laadoppervlak vrijgegeven tot max. 65 kg. Raadpleeg voor het gebruik de nationale voorschriften voor het vervoer van kinderen.

 

Van magazijn naar leveradres.

Op de laadvloer van de Load 60 kunt u eigenlijk alles vervoeren, want elke vracht kan met riemen perfect aan de reling worden vastgesjord. De uiteenlopende zijwand- en afdekmogelijkheden bieden nog meer praktische oplossingen: met een lengte van 60 cm en een maximale breedte van 52 cm biedt het laadoppervlak veel vrijheid. Ongeacht of u bagage voor een spontaan kampeerweekend, gereedschappen, goederen of sportartikelen wilt meenemen: in het assortiment accessoires vindt u beslist wat u zoekt.

 

Langdurige zichtbaarheid.

De permanente verlichting van de extreem heldere Supernova M99 Mini Pro-koplamp met grootlichtfunctie biedt 's nachts optimale lichtverhoudingen en verhoogt ook overdag de zichtbaarheid. En als u dan toch een keer snel moet stoppen zorgt het buitengewoon felle Supernova M99 Tail Light-achterlicht met remlicht voor uw veiligheid, terwijl de Tektro TRP C 2.3 Cargo-rem krachtig ingrijpt. Dankzij vier pistons en dikkere remschijven is de remkracht vergroot. Dat zorgt voor veiligheid, ook bij zware belading, en tegelijkertijd voor minder slijtage. 

 

Gemakkelijk wisselen tussen berijders.

Door de in hoek en hoogte verstelbare stuurpen en verstelbare zadelhoogte kan de zithouding aan lichaamslengtes van 1,50 m tot 2,00 m en wensen van sportief tot comfortabel worden aangepast. De gehele geometrie van de fiets is zo in een handomdraai aan te passen aan de fietser. Deze flexibiliteit maakt dat de Load ideaal geschikt is voor gezamenlijk gebruik, bijvoorbeeld binnen een gezin. 

 

 

Delen