Riese & Müller Load 75

Prijs
€ 7.019,00
Merk
Riese & Müller
Model
Load 75
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
coal grey matt | white
Framehoogte
Universal cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano XT 11-S Linkglide | Enviolo 380, traploze naafversnelling, riemaandrijving | Rohloff E14 Speed 500/14
Remmen voor
Tektro TRP C 2.3 disc brake
Remmen achter
Tektro TRP C 2.3 disc brake
Verlichting voor
Supernova M99 Mini Pro-25
Verlichting achter
Supernova M99, integrated brake light
Type motor
Bosch Cargo Line Cruise | Bosch Cargo Line Speed
Accu wattuur
500 Wh
Display
Bosch Intuvia | Bosch Nyon | Bosch SmartphoneHub

Omschrijving

De Load 75. Geeft uw vrijheid nog meer ruimte.

De rijwind voelen, genieten van de snelheid, vlotte stops en een snelle start. En daarbij zoveel meenemen als u wilt. Zo voelt vrijheid. Met zijn lage zwaartepunt, de Riese & Müller Control Technology en het reusachtige laadoppervlak brengt de Load 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere cargo-bike doet. De sterke Bosch Cargo Line Cruise motor zorgt daarbij voor een tot op heden ongekende pit.En dankzij de hoogwaardige componenten is de Load 75 daarnaast ook nog uitermate betrouwbaar.

 

Plezier en veiligheid zijn geen tegenstellingen meer.

Laten we eerlijk zijn: een “cargo-bike” wordt niet direct geassocieerd met plezier op twee wielen. Maar de Load met Control Technology brengt daar verandering in. Het geoptimaliseerde onderstel en de nauwkeurig afgestemde volledige vering zorgen voor optimaal comfort, veiligheid (ook bij hogere snelheden), een uitstekend weggedrag en daarmee de beste rijdynamiek. Trillingen en harde stoten door bijvoorbeeld kasseien of stoepranden worden duidelijk verminderd en u blijft altijd de controle houden. 

 

De groote voor de kleintjes.

Tot wel drie kinderen tot en met 7 jaar kunnen comfortabel en veilig zitten – bij zon en regen goed beschermd onder een praktische kap. Een van de kinderen is daarbij naar de fietser toegekeerd, de andere twee zitten in de rijrichting. Door de extra ruime voetruimte heeft niemand daarbij last van zijn medepassagiers. Dit alles draagt gegarandeerd bij aan een ontspannen, gezamenlijke fietservaring. Laadoppervlak vrijgegeven tot max. 65 kg. Raadpleeg voor het gebruik de nationale voorschriften voor het vervoer van kinderen.

 

Enorme vrijheid bij het vervoer van ladingen.

Op een laadoppervlak met een lengte van 75 cm en een maximale breedte van 54 cm vervoert u elke vracht naar zijn bestemming: of het nu om kampeerspullen, weekendboodschappen, de kinderen of een levering aan uw zakelijke klanten gaat (laadoppervlak vrijgegeven tot max. 65 kg). Het veilige en wendbare rijgevoel wordt door niets verstoord, want dankzij het lage zwaartepunt, de talloze individuele uitrustingsmogelijkheden en de slimme Control Technology kan de cargo-bike vrijwel alle uitdagingen aan. Voor meer vrijheid en flexibiliteit bij al uw plannen.

 

Langdurige zichtbaarheid.

De permanente verlichting van de extreem heldere Supernova M99 Mini Pro-koplamp met grootlichtfunctie biedt 's nachts optimale lichtverhoudingen en verhoogt ook overdag de zichtbaarheid. En als u dan toch een keer snel moet stoppen zorgt het buitengewoon felle Supernova M99 Tail Light-achterlicht met remlicht voor uw veiligheid, terwijl de Tektro TRP C 2.3 Cargo-rem krachtig ingrijpt. Dankzij vier pistons en dikkere remschijven is de remkracht vergroot. Dat zorgt voor veiligheid, ook bij zware belading, en tegelijkertijd voor minder slijtage.

 

Gemakkelijk wisselen tussen berijders.

Door de in hoek en hoogte verstelbare stuurpen en verstelbare zadelhoogte kan de zithouding aan lichaamslengtes van 1,50 m tot 2,00 m en wensen van sportief tot comfortabel worden aangepast. De gehele geometrie van de fiets is zo in een handomdraai aan te passen aan de fietser. Deze flexibiliteit maakt dat de Load ideaal geschikt is voor gezamenlijk gebruik, bijvoorbeeld binnen een g

Delen