Riese & Müller Load4 75

Prijs
€ 7.629,00
Merk
Riese & Müller
Model
Load4 75
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
coal grey matt | peanut matt
Framehoogte
Universal cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano cues 11 speed kettingversnelling | Enviolo 380, traploze naafversnelling, riemaandrijving | Rohloff E14 Speed 500/14
Remmen voor
Tektro TRP C 2.3 disc brake | Magura MT C ABS
Remmen achter
Tektro TRP C 2.3 disc brake | Magura MT C ABS
Verlichting voor
Supernova M99 Mini Pro-25
Verlichting achter
Supernova M99, integrated brake light
Type motor
Bosch Cargo Line (smart system)
Accu wattuur
725 Wh
Display
Bosch Kiox 300

Omschrijving

De Load4 75. Een groot laadoppervlak in combinatie met veel fietsplezier.

Met zijn lage zwaartepunt, de Riese & Müller Control Technology en het grote laadoppervlak brengt de Load4 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere cargo-bike dat doet. De sterke Bosch Cargo Line motor zorgt daarbij voor een tot op heden ongekende pit. En dankzij de hoogwaardige componenten is de Load4 75 daarnaast ook nog uitermate betrouwbaar.

 

De groote voor de kleintjes.

Tot wel drie kinderen tot en met 7 jaar kunnen comfortabel en veilig zitten – bij zon en regen goed beschermd onder een praktische kap. Een van de kinderen is daarbij naar de fietser toegekeerd, de andere twee zitten in de rijrichting. Door de extra ruime voetruimte heeft niemand daarbij last van zijn medepassagiers. Dit alles draagt gegarandeerd bij aan een ontspannen, gezamenlijke fietservaring. Laadoppervlak vrijgegeven tot max. 65 kg. Raadpleeg voor het gebruik de nationale voorschriften voor het vervoer van kinderen.

 

Plezier en veiligheid zijn geen tegenstellingen meer.

Laten we eerlijk zijn: een “cargo-bike” wordt niet direct geassocieerd met plezier op twee wielen. Maar de Load met Control Technology brengt daar verandering in. Het geoptimaliseerde onderstel en de nauwkeurig afgestemde volledige vering zorgen voor optimaal comfort, veiligheid (ook bij hogere snelheden), een uitstekend weggedrag en daarmee de beste rijdynamiek. Trillingen en harde stoten door bijvoorbeeld kasseien of stoepranden worden duidelijk verminderd en u blijft altijd de controle houden.

 

Enorme vrijheid bij het vervoer van ladingen.

Op een laadoppervlak met een lengte van 75 cm en een maximale breedte van 54 cm vervoert u elke vracht naar zijn bestemming: of het nu om kampeerspullen, weekendboodschappen, de kinderen of een levering aan uw zakelijke klanten gaat (laadoppervlak vrijgegeven tot max. 65 kg). Het veilige en wendbare rijgevoel wordt door niets verstoord, want dankzij het lage zwaartepunt, de talloze individuele uitrustingsmogelijkheden en de slimme Control Technology kan de cargo-bike vrijwel alle uitdagingen aan. Voor meer vrijheid en flexibiliteit bij al uw plannen.

 

Veilig naar uw bestemming.

Rijstabiliteit en zichtbaarheid in het verkeer zijn van essentieel belang. Met het optionele Bosch eBike ABS 2.0 met Magura CT rem en Suntour Mobie 34 vork blijft u ook bij een plotselinge remmanoeuvre veilig op het zadel zitten. De permanente verlichting van de Supernova M99 Mini Pro-koplamp met grootlichtfunctie biedt ’s nachts optimale lichtomstandigheden en verhoogt ook overdag de zichtbaarheid. En als u dan toch een keer snel moet stoppen, zorgt het Supernova M99 Tail Light-achterlicht met remlicht voor uw veiligheid, terwijl de Tektro cargo-rem krachtig ingrijpt.

 

Gemakkelijk wisselen tussen berijders.

Door de in hoek en hoogte verstelbare stuurpen en verstelbare zadelhoogte kan de zithouding aan lichaamslengtes van 1,50 m tot 2,00 m en wensen van sportief tot comfortabel worden aangepast. De gehele geometrie van de fiets is zo in een handomdraai aan te passen aan de fietser. Deze flexibiliteit maakt dat de Load ideaal geschikt is voor gezamenlijk gebruik, bijvoorbeeld binnen een gezin.

 

Delen