Riese & Müller Multicharger2 Mixte

Prijs
€ 5.289,00
Merk
Riese & Müller
Model
Multicharger2 Mixte
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
pearl white/black matt | utility grey/black matt | utility grey/curry matt
Framehoogte
47 | 51 cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano Deore XT Shadow+, 11-speed | Shimano cues 10-speed | Enviolo 380, traploze naafversnelling, riemaandrijving | Rohloff E14 Speed 500/14 | Enviolo automatiq
Remmen voor
Magura MT4, disc brake | Magura MT5, disc brake
Remmen achter
Magura MT4, disc brake | Magura MT5, disc brake
Verlichting voor
Supernova mini 2
Verlichting achter
Busch & Müller Toplight 2C LED
Type motor
Bosch Performance Line CX (smart system) | Bosch Performance Line Speed (smart system)
Accu wattuur
625 Wh

Omschrijving

Ook verkrijgbaar met 750Wh.

De Multicharger2 Mixte. Alles en iedereen aan boord.

De dagelijkse rit met twee kinderen naar de kleuterschool, een uitstapje met het gezin of groot inslaan? Wat u ook van plan bent: de Multicharger2 Mixte staat altijd voor u klaar. En wat zo fijn is: deze bike rijdt net zo prettig als een normale e-bike en doet ook op veiligheidsgebied niet onder voor zijn collega's. Dankzij de comfortabele instap stapt u zonder problemen op en af.

 

Groot of klein – iedereen kan mee.

Voor passagiers is de Multicharger Mixte optimaal geschikt. Een passagier vanaf 7 jaar en een gewicht van tot wel 65 kg vindt met de optionele passagierkit met comfortabel zitvlak van schuimstof, handgrepen en voetsteunen een perfecte plek achter op de fiets. Tot wel twee kinderen van 1 tot 7 jaar rijden dankzij de optionele Safety-bar-kit in combinatie met een kinderzitje (DIN EN 14344) veilig en goed beschermd mee (max. 50 kg). Het kinderzitje achter mag hierbij met max. 10 kg worden belast – bij een hogere belasting kunt u beter kiezen voor onze Multitinker met een langere bagagedrager en een lager zwaartepunt. Raadpleeg voor het gebruik de nationale voorschriften voor het vervoer van kinderen.

 

Voor elk transport de passende oplossing.

Groot inslaan of een uitstapje in de natuur? De Multicharger Mixte vervoert alles verbazingwekkend makkelijk achterop. Nog meer laadruimte biedt de standaard voordrager (max. 5 kg). Dankzij optionele accessoires bent u op alle avonturen voorbereid: of u nu kiest voor grote cargotassen tegen vuil, kleine voorzakken voor waardevolle bagage of een sideloader voor het transport van een kinderfiets. Intussen is de Multicharger Mixte zo compact als een normale e-bike en is ook net zo makkelijk hanteerbaar.

 

Smart besturingscentrum.

De optionele cockpit is perfect in het stuur geïntegreerd en beschikt over een netjes weggewerkte kabelgeleiding. Het Kiox 300-display is een slimme metgezel voor dagelijkse en veeleisende tochten – op het grote kleurendisplay kunt u rit- en fitnessgegevens altijd in de gaten houden. Dankzij de in hoek verstelbare stuurpen kunt u geheel naar uw behoefte een zitpositie tussen comfortabel en sportief kiezen. Maar ook het standaard Intuvia 100-display zonder cockpit biedt een strakke uitstraling en een overzicht van snelheid, actieradius en nog veel meer. De rijmodus voor beide displays wordt comfortabel geselecteerd via de LED Remote. U herkent de geselecteerde rijmodus aan de kleur.

 

Gegarandeerd alles en iedereen mee.

Vanaf nu staat niets uw plannen meer in de weg. Bij een plotselinge remmanoeuvre behoudt u dankzij de optionele Bosch eBike ABS 2.0 de controle: wegglijden van de band, omhoog komen van het achterwiel en zijdelings uitbreken worden op betrouwbare wijze verhinderd. Ook de standaard Magura schijfremmen zorgen voor krachtige remprestaties als u plotseling moet stoppen. De permanente verlichting van de krachtige koplamp zorgt ook buiten de verharde wegen steeds voor goed zicht. Talloze accessoiredetails zoals de Safety Bar en cargotassen beschermen uw bagage, maar ook kleine én grote passagiers op betrouwbare wijze.

 

 

Delen