Riese & Müller Multitinker

Prijs
€ 5.799,00
Merk
Riese & Müller
Model
Multitinker
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
pearl white/black matt | petrol/black matt | utility grey/black matt | utility grey/curry matt
Framehoogte
Universal cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano Deore 10-S Linkglide | Enviolo 380, Traploze naafversnelling, riemaandrijving
Remmen voor
Magura MT4, disc brake | Magura MT5, disc brake
Remmen achter
Magura MT4, disc brake | Magura MT5, disc brake
Verlichting voor
Supernova mini 2 Pro
Verlichting achter
Busch & Müller Toplight 2C LED
Type motor
Bosch Performance Line CX Smart system
Accu wattuur
625 Wh
Display
Bosch Intuvia 100 | Bosch Kiox 300

Omschrijving

De Multitinker. Compact. Urban. Flexibel.

De Multitinker is de ideale vervanger voor auto's in de stad: twee kinderen, boodschappen of allerlei goederen vervoert u met deze urban e-bike veilig en zonder enige moeite. Het lage zwaartepunt zorgt voor een stabiel rijgedrag, terwijl de compacte lengte ruimte bespaart. En dankzij ingenieuze details zoals de 20 inch wielen, de geïntegreerde frametas en de mogelijkheid voor het bevestigen van een aanhanger, hoeft er niets achter te blijven.

 

Veilig rijplezier voor groot en klein.

Achter op de Multitinker kunt u tot wel twee kinderen of een grotere passagier tot 65 kg veilig meenemen. Met de standaard sideloaders is er altijd ruimte voor de voeten van de passagiers, de spaakbeschermer voorkomt ongewild contact met de spaken. Het lage zwaartepunt zorgt voor veilig rijplezier voor groot en klein, terwijl het op- en afstappen dankzij de standaard dubbele standaard heel makkelijk is. Kinderen van 1 tot 7 jaar zijn dankzij de optionele safety-bar-kit met safety-bar en comfortabel zitvlak van schuimstof in combinatie met een kinderzitje (DIN EN 14344) goed beschermd (max. 50 kg). De optionele passagierkit met comfortabel zitvlak van schuimstof en handgreep biedt kinderen vanaf 7 jaar een comfortabele zitmogelijkheid. Raadpleeg voor het gebruik de nationale voorschriften voor het vervoer van kinderen.

 

Voor kleine alledaagse taken. En ook voor grote.

Of u nu boodschappen of andere goederen wilt vervoeren – dankzij de krachtige Bosch Performance Line Cargo motor met 625 Wh accu neemt de Multitinker de bijlading moeiteloos achterop mee. Extra ruimte biedt de voordrager en voor kleinere voorwerpen hebben wij de frametas ontwikkeld. Intussen is de Multitinker zo compact als een normale e-bike en is dankzij het lage zwaartepunt ook volledig beladen perfect hanteerbaar. En als er onverhoopt toch onvoldoende ruimte beschikbaar is, kunt u de sideloaders voor het bevestigen van grote bagagestukken of het aanhangerkoppelstuk gebruiken. 

 

Gemakkelijk wisselen tussen berijders.

Doordat de stuurpen eenvoudig in hoek en hoogte verstelbaar is en de zadelpen makkelijk kan worden bijgesteld, kan de zitpositie op de Multitinker in een handomdraai aan verschillende lichaamslengtes van 1,50 m tot 2,00 m worden aangepast. Zo wordt deze bike een perfecte alledaagse begeleider voor het hele gezin, de woon- of vriendengroep.

 

Altijd veilig onderweg.

Zowel tijdens het op- en afstappen als tijdens het beladen en rijden – de Multitinker zorgt met een laag zwaartepunt, 20 inch wielen en slimme details zoals spaakbeschermers en dubbele standaard voor veiligheid in het dagelijks leven. Het dimlicht van de krachtige koplamp zorgt dankzij de grote lichtkegel voor een goede zichtbaarheid in het verkeer, terwijl het grootlicht de weg buiten de stad en in het bos perfect verlicht. En als u eens snel moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen voor krachtige remprestaties.

Delen