Riese & Müller Nevo4

Prijs
€ 4.729,00
Merk
Riese & Müller
Model
Nevo4
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
dark grey matt | dynamic red metallic | pure white
Framehoogte
47 | 51 | 54 cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano CUES RD-U6000 11/10-S | Enviolo 380, traploze naafversnelling, riemaandrijving | Rohloff E14 Speed 500/14 | Enviolo automatiq
Remmen voor
Magura MT4, disc brake
Remmen achter
Magura MT4, disc brake
Verlichting voor
Supernova mini 2
Verlichting achter
Busch & Müller Toplight 2C LED
Type motor
Bosch Performance Line CX (smart system) | Bosch Performance Line Speed (smart system)
Accu wattuur
625 Wh
Display
Bosch Intuvia 100 | Bosch Kiox 300

Omschrijving

De Nevo4. Elke dag sportief op pad.

Markant design en veel rijcomfort: de Nevo4 is een echte allrounder voor dagelijks gebruik. Het markante framedesign met de lage instap maakt een comfortabele handling in elke situatie mogelijk. De krachtige Bosch Performance Line CX-motor en de volledig geïntegreerde 625 Wh-accu brengen u veilig naar uw bestemming. Ook langere ritten kunt u moeiteloos aan, dankzij de optionele accu van 750 Wh.

 

Zo sportief kan comfort zijn.

Tijdens het fietsen, het laden of afsluiten – de Nevo biedt altijd een ongelofelijk comfort. De Bosch Performance Line CX motor met 85 Nm zorgt voor een sportief acceleratievermogen, de verende zadelpen voor een aangename rit. Dankzij de lage instap stapt u makkelijk op en af en hierbij wordt. De standaard geïntegreerde accu trekt u in één beweging gewoon van boven eruit. Als alternatief kan de accu ook via de goed bereikbare laadaansluiting comfortabel op de fiets worden opgeladen.

 

Smart besturingscentrum.

De optionele cockpit is perfect in het stuur geïntegreerd en beschikt over een netjes weggewerkte kabelgeleiding. Het Kiox 300-display is een slimme metgezel voor dagelijkse en veeleisende tochten – op het grote kleurendisplay kunt u rit- en fitnessgegevens altijd in de gaten houden. Dankzij de in hoek verstelbare stuurpen kunt u geheel naar uw behoefte een zitpositie tussen comfortabel en sportief kiezen. Maar ook het standaard Intuvia 100-display zonder cockpit biedt een strakke uitstraling en een overzicht van snelheid, actieradius en nog veel meer. De rijmodus voor beide displays wordt comfortabel geselecteerd via de LED Remote. U herkent de geselecteerde rijmodus aan de kleur.

 

Kan vrijwel alles aan.

Dankzij de standaard bagagedrager met MIK-systeem is uw bike perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende transportdoeleinden. U kunt snel een eenvoudig tussen uw accessoires wisselen – of het nu een tas is voor het werk, een mand voor een picknick-uitstapje of twee grotere fietstassen voor de wekelijkse boodschappen (max. 20 kg). Aanvullende bagage vervoert u met de in het frame geïntegreerde voordrager (met of zonder tas) eveneens veilig naar de eindbestemming. En als u vaak buiten de gebaande paden fietst, kiest u voor de GX-optie met all-terrain-banden.  

 

Altijd veilig onderweg.

De Nevo biedt extra veel veiligheid. Bij een plotselinge remmanoeuvre behoudt u dankzij de optionele Bosch eBike ABS 2.0 de controle: wegglijden van de band, omhoog komen van het achterwiel en zijdelings uitbreken worden op betrouwbare wijze verhinderd. Ook de standaard Magura schijfremmen zorgen voor krachtige remprestaties als u plotseling moet stoppen. Dankzij de permanente verlichting van de krachtige koplamp bent u altijd goed zichtbaar in het verkeer, terwijl in het donker de weg voor u helder en gelijkmatig wordt verlicht. Buiten de bebouwde kom zorgt het grootlicht van onze GT-modellen met extra grote openingshoek altijd voor goed zicht.

 

Delen