Riese & Müller Packster 70

Prijs
€ 7.319,00
Merk
Riese & Müller
Model
Packster 70
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
chili matt | urban grey matt | white
Framehoogte
Universal cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano Deore XT 11-speed kettingversnelling | Shimano Deore 10-speed kettingversnelling | Enviolo 380, traploze naafversnelling, riemaandrijving | Enviolo automatiq
Remmen voor
Tektro Auriga Comp HD-500, disc brake
Remmen achter
Tektro Auriga Comp HD-500, disc brake
Verlichting voor
Supernova mini 2
Verlichting achter
Busch & Müller Toplight 2C LED
Type motor
Cargo Line Cruise (Gen4)
Accu wattuur
500 Wh

Omschrijving

De Packster 70. Eén bike voor het hele gezin.

De Packster 70 maakt het leven gemakkelijk. Of u nu drie kinderen of een hele berg boodschappen wilt vervoeren: de familie-e-bike brengt alles veilig naar de gewenste bestemming. Hierbij overtuigt de fiets met een supereenvoudige handling, veilige rijeigenschappen en milieuvriendelijke materialen. En doordat het zadel en de stuurpen in hoogte verstelbare zijn, past de bike zich in een handomdraai aan verschillende fietsers aan.

Klaar voor de komende generatie.

Tot wel drie kinderen tot en met 7 jaar kunnen in de zonder schadelijke stoffen geproduceerde en voor 100% gerecyclede EPP-box worden vervoerd. Hierbij worden alle passagiers ook nog eens optimaal beschermd: de kinderzitjes zijn voorzien van 5-puntsgordels, de bescherming tegen zijdelingse botsingen biedt een hoge veiligheid in het stadsverkeer, terwijl de middelste reling als handgreep dient. Optionele accessoires zoals de 4-seizoenenkinderkap of het zeildoek, worden hulpbronnenefficiënt geproduceerd, de kinderzitjes zijn voor 100% van gerecycled stof vervaardigd. Zo kunt u uw kinderen zonder zorgen meenemen. Laadoppervlak vrijgegeven tot max. 65 kg. Raadpleeg voor het gebruik de nationale voorschriften voor het vervoer van kinderen.

 

Voor elk transport de passende oplossing.

De Packster 70 biedt een 70 cm lang en 60 cm breed laadoppervlak en in de basisuitvoering een laadruimte van tot wel 240 liter. Met het optionele Cargo Carry System past zich de schokabsorberende en tegelijkertijd isolerende EPP-box aan elk transportdoeleinde aan. Een effen cargo-oppervlak, een veilig transport van euronorm-bakken of opbergruimte voor kleinere voorwerpen – het Cargo Carry System beschermt uw lading dankzij flexibele inzetelementen en veelzijdige instelmogelijkheden. Met de optionele hoge Box Cover kan zelfs tot wel 375 liter worden getransporteerd en veilig worden afgesloten.

 

Makkelijk en veilig de dag door.

Tijdens het fietsen of parkeren, bij het op- en afstappen of beladen – de Packster 70 is dankzij het lage zwaartepunt en talloze details altijd verrassend makkelijk in het gebruik. Dankzij de kleine draaicirkel kunt u ook bij een beperkte bewegingsruimte uitstekend rijden en manoeuvreren. Voor een maximaal zicht en optimale zichtbaarheid zorgt de combinatie van een krachtige koplamp met permanent licht en goed verdeelde reflectoren. Met de Tektro schijfremmen remt u veilig af, ook als u zwaar beladen bent.

 

Gemakkelijk wisselen tussen berijders.

Doordat het zadel en de stuurpen in hoogte verstelbaar zijn, kan de zithouding op de Packster 70 in een handomdraai aan verschillende lichaamslengtes van 1,50 m tot 2,00 m worden aangepast. Deze bike is dus een perfecte begeleider voor gezinnen en een flexibele vervanging voor de auto.

 

Gemakkelijk wisselen tussen berijders.

Doordat het zadel en de stuurpen in hoogte verstelbaar zijn, kan de zithouding op de Packster 70 in een handomdraai aan verschillende lichaamslengtes van 1,50 m tot 2,00 m worden aangepast. Deze bike is dus een perfecte begeleider voor gezinnen en een flexibele vervanging voor de auto.

 

Delen