Riese & Müller Supercharger

Prijs
€ 6.259,00
Merk
Riese & Müller
Model
Supercharger
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
curry matt | silver matt
Framehoogte
46 | 49 | 53 | 56 cm
Frametype
Hoge instap
Type versnellingen
Shimano XT 11-S Linkglide | Enviolo 380, traploze naafversnelling, riemaandrijving | Rohloff E14 Speed 500/14
Remmen voor
Magura MT4, disc brake | Magura MT5, disc brake
Remmen achter
Magura MT4, disc brake | Magura MT5, disc brake
Verlichting voor
Supernova mini 2 Pro
Verlichting achter
Busch & Müller Toplight 2C LED
Type motor
Bosch Performance Line CX (Gen4) | Performance Line Speed
Accu wattuur
1000 Wh
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox | Bosch Nyon | Bosch SmartphoneHub

Omschrijving

De Supercharger. Mooier, sneller, verder.

Hoe ver uw doel ook is, de Supercharger brengt u naar elke gewenste bestemming. Dankzij het volledig geïntegreerde accuvermogen van tot wel 1.250 Wh en de krachtige Bosch Performance Line CX motor is dit model perfect geschikt voor lange ritten en comfortabel fietsen zonder laadpauzes. Deze bike biedt u zoveel vrijheid als u zich van een e-bike maar kunt wensen.

 

Dubbele kracht die van binnenuit komt.

Of u nu kiest voor de standaarduitrusting met de DualBattery 1000 of de optionele DualBattery (1.250 Wh) voor een maximale actieradius en minder laadpauzes: de volledige accu-integratie bij een optimale bediening zet nieuwe standaarden. Hierbij wegen de accu's dankzij een slimme positionering amper door: het sportieve rijgedrag staat centraal, terwijl u de twee accu's op elk gewenst moment eenvoudig kunt verwijderen.

 

Displays, van simpel tot smart.

We hebben de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden: of u nu voor de optionele cockpit met Kiox display, de Bosch SmartphoneHub of het Nyon display kiest: alle drie opties zijn optimaal in het stuur geïntegreerd en beschikken over een netjes weggewerkte kabelgeleiding. Dankzij de stuurpen van de cockpit, waarvan de hoek verstelbaar is, kunt u kiezen tussen een sportieve of meer comfortabele zitpositie. Maar ook de standaarduitrusting met Intuvia display biedt een strakke uitstraling. 

 

Zien en gezien worden.

De bijpassende krachtige koplamp van uw Supercharger-model verhoogt uw zichtbaarheid in het verkeer. Overdag zorgt de permanente verlichting ervoor dat u nog beter wordt gezien, terwijl in het donker de weg voor u helder en gelijkmatig wordt verlicht. Hierbij wordt tegemoetkomend verkeer niet verblind. En als u eens snel moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen voor krachtige remprestaties. 

 

Kan vrijwel alles aan.

Dankzij de standaard bagagedrager met MIK-systeem kunt u manden en tassen snel en veilig bevestigen. Aanvullende bagage vervoert u met de in het frame geïntegreerde voordrager (met of zonder tas) eveneens veilig naar de eindbestemming. En als u vaak buiten de gebaande paden fietst, kiest u voor de GX-optie met all-terrain-banden.

Delen