Riese & Müller Superdelite mountain

Prijs
€ 8.239,00
Merk
Riese & Müller
Model
Riese & Müller Superdelite mountain
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Tundra grey matt | Warm silver matt |
Framehoogte
47 cm; 51 cm; 56 cm cm
Frametype
unisex
Type versnellingen
Shimano XT, 12-speed
Remmen voor
Magura MT4, disc brake; Magura MT5, disc brake
Remmen achter
Magura MT4, disc brake; Magura MT5, disc brake
Verlichting voor
Supernova M99 Mini Pro-25
Verlichting achter
Supernova E3 E-Bike; Supernova E3 E-Bike Tail Light 2
Type motor
Bosch Performance Line CX motor (Gen4)
Accu wattuur
1125 Wh
Display
Kies uit: Bosch Kiox; Bosch Nyon; Bosch SmartphoneHub

Omschrijving

De Superdelite mountain. Voor de bovenste 10.000 kilometer.

Maximaal rijplezier en maximale veiligheid – de Superdelite mountain is gemaakt voor lange tochten buiten de gebaande paden. 1.125 Wh volledig geïntegreerde kracht wordt effectief op elke ondergrond overgebracht, of het nu gaat om hoge bergen of steile trails. Dankzij de Bosch Performance Line CX motor en de Control Technology met volledige vering kunt u elke helling aan.

Dubbele kracht die van binnenuit komt.

De Superdelite mountain brengt u met de DualBattery 1125 tot aan uw bestemming en nog veel verder. De hoge actieradius en minder laadpauzes zijn mogelijk dankzij een 500 Wh accu in de bovenbuis in combinatie met een 625 Wh accu in de onderbuis. Beide accu's zijn volledig geïntegreerd en wegen dankzij de slimme positionering amper door: het sportieve rijgedrag staat centraal, terwijl u de twee accu's op elk gewenst moment eenvoudig kunt verwijderen.

 

Sneller omhoog, steiler afdalen.

De hoogwaardige offroad-uitrusting gecombineerd met de sportieve framegeometrie is gemaakt voor steile trails, rotsachtige beklimmingen en maximale uitdagingen. De Fox Float Performance Boost luchtgeveerde voorvork met 150 mm veerbereik en de Fox Float DPS Performance dempers effenen het pad. De stevige noppen op de Schwalbe Nobby Nic banden zorgen voor uitstekende grip op elke ondergrond en in elke rijsituatie. Dankzij de korte achterbouw komt u sneller omhoog, en met de verlaagbare zadelpen sportief weer naar beneden. 

 

Veilig en sportief op pad.

De Control Technology van Riese & Müller staat voor veiligheid en dynamiek: de perfect afgestemde volledige vering van de achterbouw zorgt voor een sportief rijgevoel en uitstekende tractie – ook bij hoge snelheden. En als u toch eens snel moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen voor krachtige remprestaties.

 

Stralende vooruitzichten.

De permanente verlichting van de extreem heldere Supernova M99 Mini Pro-koplamp met grootlichtfunctie biedt 's nachts optimale lichtverhoudingen en verhoogt ook overdag de zichtbaarheid. Dankzij een brede openingshoek van het grote licht wordt zelfs onoverzichtelijk terrein met bochtige weggetjes ook in het donker een genoegen. Ook als u moet remmen, houdt u ondanks het indrukken van de verende voorvork goed zicht op de weg, terwijl het felle Supernova E3 Tail Light 2-achterlicht met breed perifeerlicht voor uw veiligheid zorgt. 

Hoogstaande techniek.

Het besturingscentrum van de Superdelite mountain kunt u geheel naar eigen wens kiezen: het standaard Bosch Kiox display is onopvallend op het stuur bevestigd en voorziet u van de belangrijkste gegevens en functies. Met het optionele Nyon display kunt u ook gebruik maken van navigatie, routeplanning en andere functies. Met de optionele SmartphoneHub bevestigt u uw smartphone veilig op het stuur. Via de bijbehorende kosteloze app hebt u dan tijdens de rit de beschikking over uitgebreide ritgegevens, navigatie, weerberichten, audiobesturing en nog veel meer. 

Delen