Riese & Müller Superdelite

Prijs
€ 7.679,00
Merk
Riese & Müller
Model
Superdelite
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Tundra grey matt | Warm silver matt |
Remmen voor
Magura schijfremmen met optioneel ABS-systeem
Remmen achter
Magura schijfremmen met optioneel ABS-systeem
Verlichting voor
Supernova M99 Mini Pro-koplamp
Verlichting achter
Supernova M99 Tail Light-achterlicht met remlicht
Accu wattuur
1125 Wh
Display
kies uit: Kiox display, de Bosch SmartphoneHub of het Nyon display

Omschrijving

De Superdelite. De rit is het doel.

Vermogen voor lange afstanden, comfortabel rijplezier en een geavanceerde veiligheidstechnologie – de Superdelite is de e-bike waarmee u buitengewone avonturen beleeft. Het volledig geveerde Control Technology onderstel in combinatie met een accucapaciteit van tot wel 1.125 Wh en de Bosch Performance Line CX motor brengt u waar u ook heen wilt. En nog veel verder.

Dubbele kracht die van binnenuit komt.

De Superdelite brengt u met de DualBattery 1125 tot aan uw bestemming – en nog veel verder. De grote actieradius en minder laadpauzes zijn mogelijk dankzij een 500 Wh accu in de bovenbuis in combinatie met een 625 Wh accu in de onderbuis. Beide accu's zijn volledig geïntegreerd en voegen dankzij de slimme positionering nauwelijks gewicht toe: het sportieve rijgedrag staat centraal, terwijl u de twee accu's op elk gewenst moment eenvoudig kunt verwijderen. 

Veilig en sportief op pad.

De Control Technology van Riese & Müller staat voor veiligheid en dynamiek: de perfect afgestemde volledige vering van de achterbouw zorgt voor een sportief rijgevoel en uitstekende tractie – ook bij hoge snelheden. En als u plotseling moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen met optioneel ABS-systeem voor krachtige remprestaties.

 

Stralende vooruitzichten.

De permanente verlichting van de extreem heldere Supernova M99 Mini Pro-koplamp met grootlichtfunctie biedt 's nachts optimale lichtverhoudingen en verhoogt ook overdag de zichtbaarheid. Dankzij een brede openingshoek van het grote licht wordt zelfs onoverzichtelijk terrein met bochtige weggetjes ook in het donker een genoegen. Ook als u moet remmen, houdt u ondanks het indrukken van de verende voorvork goed zicht op de weg, terwijl het buitengewoon felle Supernova M99 Tail Light-achterlicht met remlicht voor uw veiligheid zorgt. 

 

Displays, van simpel tot smart.

We hebben de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden: of u nu voor de optionele cockpit met Kiox display, de Bosch SmartphoneHub of het Nyon display kiest: alle drie opties zijn optimaal in het stuur geïntegreerd en beschikken over een netjes weggewerkte kabelgeleiding. Dankzij de stuurpen van de cockpit, waarvan de hoek verstelbaar is, kunt u kiezen tussen een sportieve of meer comfortabele zitpositie. Maar ook de standaarduitrusting met Intuvia display biedt een strakke uitstraling.

Delen