Riese & Müller Transporter2 85

Prijs
€ 5.899,00
Merk
Riese & Müller
Model
Transporter2 85
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
Black | True white
Framehoogte
Universal cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano cues, 10-speed kettingversnelling | Enviolo 380, traploze naafversnelling, riemaandrijving
Remmen voor
Tektro Auriga Comp HD-500, disc brake
Remmen achter
Tektro Auriga Comp HD-500, disc brake
Verlichting voor
Herrmans H-Black MR8
Verlichting achter
Büchel Z-Fire Mini | Busch & Müller Toplight 2C LED
Type motor
Bosch Performance Line (smart system)
Accu wattuur
545 Wh
Display
Bosch Intuvia 100

Omschrijving

De Transporter2 85. Het ruime alternatief voor de stadsauto.

Bij de Transporter2 85 zegt de naam het al: transporteer grotere lasten en ladingen dankzij flexibele transportoplossingen veilig van A naar B. Met de krachtige Bosch Performance Line-motor en de standaard 545 Wh-accu arriveert u met de Transporter2 85 altijd zorgeloos op uw bestemming. En dankzij de flexibele accessoires past deze bike zich optimaal aan uw behoeften aan – of u nu volumineuze transportgoederen of kleine artikelen vervoert.

Veel plek en vrijheid.

De Transporter 85 past zich optimaal aan uw transportwensen aan. met een lengte van 87 cm en een maximale breedte van 70 cm biedt het laadoppervlak veel vrijheid. Wie graag flexibel op pad gaat, beschikt met de standaard boards over een optimale oplossing: kisten en volumineuze transportgoederen kunnen eenvoudig via verschillende sjorpunten worden gefixeerd – de spanbanden kunnen na het transport in het afsluitbare handschoenenvakje worden opgeborgen. En dankzij het lange laadoppervlak kunt u met uw Transporter 85 (vrijwel) alles meenemen.

 

Transportwonder.

De optionele box van de Transporter 85 biedt een laadruimte met een lengte van 87,5 cm en een breedte van 70 cm. Met de vlakke box cover kunt u tot wel ca. 375 liter, met de hoge box cover zelfs tot wel 465 liter vervoeren en veilig afsluiten (laadoppervlak vrijgegeven tot max. 100 kg). Voor het comfortabel openen en sluiten van de box cover zorgen twee gasdrukveren die de box cover tijdens het beladen ook open houden. Daarnaast kunt u kleine voorwerpen apart in een gescheiden vak in de bodem van de box vervoeren.

 

Kan vrijwel alles aan.

Dankzij de lage trapashoogte kunt u gemakkelijk op- en afstappen, terwijl de middenstandaard met opbokhulpmiddelen ervoor zorgt dat de bike eenvoudig in de parkeerpositie kan worden neergezet - ook bij een zware lading. En met de optionele DualBattery neemt u deze lading moeiteloos mee naar zelfs de meest afgelegen bestemmingen. Wie kiest voor de bagagedrager met MIK-systeem, is ideaal uitgerust voor de meest uiteenlopende transportdoeleinden. U kunt snel een eenvoudig tussen uw accessoires wisselen – of het nu een tas is voor het werk, een mand voor een picknick-uitstapje of twee grotere fietstassen voor de wekelijkse boodschappen.

 

Gemakkelijk wisselen tussen berijders.

Doordat het zadel en de stuurpen in hoogte verstelbaar zijn, kan de zitpositie op de Transporter 65 in een handomdraai aan verschillende lichaamslengtes van 1,50 m tot 2,00 m worden aangepast. Deze bike is dus een perfecte begeleider in het dagelijks leven en een flexibele vervanging voor de auto.

Delen