Riese & Müller UBN 5

Prijs
€ 5.289,00
Merk
Riese & Müller
Model
UBN 5
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
black matt | selva
Framehoogte
45 | 51 | 57 cm
Frametype
Hoge instap
Type versnellingen
Shimano Deore 10/11-S
Remmen voor
Tektro TRP disc brake
Remmen achter
Tektro TRP disc brake
Verlichting voor
Supernova mini 2
Verlichting achter
Busch & Müller XelTec LED
Type motor
Fazua Energy 430 Wh
Accu wattuur
430 Wh

Omschrijving

De UBN Five. Gemaakt voor de stad.

De UBN Five is de ideale stadsfiets waarbij u ook geen speciale functies hoeft te missen. Met het lichte en stille aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua rijdt u probleemloos van A naar B, terwijl u op elk moment geniet van een dynamische rijervaring. Dankzij de innovatieve bediening en talloze Connectivity Features weet de fiets ook op technisch gebied volledig te overtuigen. Door de digitale koppeling zet de UBN Five nieuwe standaarden in de wereld van de e-bikes.

Overtuigend over de hele lijn.

Het minimalistische en slanke ontwerp van de UBN Five is een en al fiets. Het framedesign overtuigt met moderne lijnen, terwijl het aandrijfsysteem van Fazua perfect integreert.De motor en accu zijn nauwelijks zichtbaar in het frame en zorgen voor een natuurlijke rijervaring dankzij de optimale positionering. De batterij kan gemakkelijk worden verwijderd om op te laden - of direct in de fiets worden opgeladen via de oplaadaansluiting.

 

De e-bike onder de fietsen.

De UBN Five is met zijn 19,5 kg (touring-model) een lichtgewicht onder de volledig uitgeruste premium-e-bikes. Het perfect afgestemde aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua biedt met een koppel van 60 Nm en 430 Wh accupower altijd de juiste ondersteuning voor een dynamische rijervaring in de stad. Ook zonder ondersteuning kan de UBN Five zonder trapweerstand probleemloos worden gebruikt.

 

Alle aandacht voor het verkeer.

De strakke cockpit stelt rijplezier centraal en zorgt ervoor dat de bediening bijzaak wordt. Via de Ring Control kiest u de gewenste rijmodus. De LED Hub in de bovenbuis toont het gekozen niveau en geeft via gekleurde leds de laadstatus aan. Voor het gebruik van de smartphone is een SP Connect-interface in de stuurpen geïntegreerd en is het opladen via USB-C mogelijk (smartphone-case is apart verkrijgbaar).

 

Gemaakt voor de stad.

Dankzij de perfect afgestemde uitrusting gaat u met de UBN altijd veilig en zorgeloos op pad - wij hebben aan alles gedacht, zodat u optimaal uitgerust bent voor de stad. Voor de bevestiging van tassen is de minimalistische fietstassenhouder geschikt: zo kunt u uw laptop en documenten zonder problemen meenemen. Voor meer bagage kunt u als alternatief de optionele bagagedrager met MIK-systeem kiezen. Het comfortabele zadel en de bredere banden zorgen ook tijdens het fietsen voor meer comfort in de stad.  De geïntegreerde koplamp Supernova Mini2 zorgt voor een goede zichtbaarheid in het verkeer, terwijl hij u in het donker de weg wijst. En als u in het drukke stadsverkeer toch eens een noodstop moet maken, bieden de TRP schijfremmen uitstekende remprestaties.

Delen