Riese & Müller UBN 6

Prijs
€ 5.289,00
Merk
Riese & Müller
Model
UBN 6
Elektrisch
Ja
Kleur(en)
black matt | night | pure white
Framehoogte
45 | 51 | 57 cm
Frametype
Lage instap
Type versnellingen
Shimano Deore 10/11-S | Shimano Alfine, 8-speed naafversnelling, riemaandrijving | Enviolo 380, Traploze naafversnelling, riemaandrijving
Remmen voor
Tektro TRP disc brake
Remmen achter
Tektro TRP disc brake
Verlichting voor
Supernova mini 2
Type motor
Fazua Energy
Accu wattuur
430 Wh

Omschrijving

De UBN Six. Lage instap voor in de stad.

De UBN Six vergemakkelijkt het op- en afstappen in de stad. Met het lichte en stille aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua rijdt u probleemloos van A naar B, terwijl u dankzij de lage instap comfortabel op- en afstapt. De UBN Six zet dankzij een eenvoudige bediening en talloze Connectivity Features ook op technisch gebied nieuwe standaarden in de wereld van de e-bikes.

Overtuigt over de hele linie.

Het minimalistische en slanke design van de UBN Six maakt deze bike buitengewoon. Het framedesign overtuigt door een moderne belijning en het aandrijfsysteem van Fazua is perfect geïntegreerd. Motor en accu zijn amper zichtbaar in het frame geïntegreerd en zorgen dankzij de optimale positionering voor een natuurlijke rijervaring. De UBN Six overtuigt door de lage instap en maakt zo een comfortabel op- en afstappen mogelijk. De bike kan dankzij de korte bovenbuis bovendien gemakkelijk worden gedragen. De accu kan voor het opladen buiten de bike probleemloos worden verwijderd - of via de oplaadaansluiting rechtstreeks op de fiets worden opgeladen.

 

De e-bike onder de fietsen.

De UBN Six is met zijn 20,2 kg (touring-model) een lichtgewicht onder de volledig uitgeruste premium-e-bikes. Het perfect afgestemde aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua biedt met een koppel van 60 Nm en 430 Wh accupower altijd de juiste ondersteuning voor een dynamische rijervaring in de stad. Ook zonder ondersteuning kan de UBN Six zonder trapweerstand probleemloos worden gebruikt.

 

Alle aandacht voor het verkeer.

De strakke cockpit stelt rijplezier centraal en zorgt ervoor dat de bediening bijzaak wordt. Via de Control Hub selecteert u de passende rijmodus. De gekleurde leds laten het gekozen niveau en de laadstatus zien. Voor het gebruik van de smartphone is een SP Connect-interface in de stuurpen geïntegreerd en is het opladen via USB-C mogelijk (smartphone-case is apart verkrijgbaar).

 

Gemaakt voor de stad.

Dankzij de perfect afgestemde uitrusting gaat u met de UBN Six altijd veilig en zorgeloos op pad - wij hebben aan alles gedacht, zodat u optimaal uitgerust bent voor de stad. Voor de bevestiging van tassen is de minimalistische fietstassenhouder geschikt: zo kunt u uw laptop en documenten zonder problemen meenemen. Voor meer bagage kunt u als alternatief de optionele bagagedrager met MIK-systeem kiezen. Het comfortabele zadel en de bredere banden zorgen ook tijdens het fietsen voor meer comfort in de stad.  De geïntegreerde koplamp Supernova Mini2 zorgt voor een goede zichtbaarheid in het verkeer, terwijl hij u in het donker de weg wijst. En als u in het drukke stadsverkeer toch eens een noodstop moet maken, bieden de TRP schijfremmen uitstekende remprestaties.

Delen